Telefon Tavsiyesi Nokia 603 mu? E72 mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gkcll

gkcll

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 603 mu? E72 mi ?
Arkadaşlar ikisinin arasında kaldım nokia 603 mu
E72 mi hangisini alayım lütfen bir yardım edermisiniz teşekkürler..

umt07

umt07

Üye
şimdi senin beklentilerin neler onu belirtirsen seviniriz, telefonlardan birisi dokunmatik biri tuşlu aynı katagoride olsalar yardımcı olabilirdim

StaLKeR-190E

StaLKeR-190E

Üye
603

djhiguramos

djhiguramos

Üye
Basit bir karşılaştırma fikir verebilir

Buda testi

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Birbirinin kategorisi farklı bu şekilde karşılaştırma yapılmaz ki.Sen önce ihtiyaçlarını yazacaksın biz ona göre yardımcı olacağız kardeşim :)

15097

15097

Üye
Biri dokunmatik biri tuşlu :hmmm

gkcll

gkcll

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar internette hızlı olsun özelikli olsun kullanışlı uzun pil ömrü olsun birde bunları hack leme şansımız varmı ilginiz için teşekkürler arkadaşlar eyvallah

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
arkadaşlar internette hızlı olsun özelikli olsun kullanışlı uzun pil ömrü olsun birde bunları hack leme şansımız varmı ilginiz için teşekkürler arkadaşlar eyvallah

603 senin isteklerini yerine getirir fakat kullanım olarak tuşlu mu dokunmatik mi istiyorsun bu daha önemli. Farketmez diyorsan 603 öneririm.

TransformerS34

Üye
çok mesajlasiyorsan e72 .geriye kalan herşey için nokia 603..

gkcll

gkcll

Üye
    Konu Sahibi
tuş farketmez mesale özellik hangisin de çok o önemli

yok mesaj kullanmıyorum herkez 603 diyor galiba o daha iyi peki arkadaşlar E72 603 ten neden pahalı 603 daha iyi olduğu halde birde hackleyen varmı 603 u

15097

15097

Üye

E72.interneti hizli.pili guc tasarrufunda cok uzun dayaniyor.ozellikleri de var.bir de kolay yazi yazmak istiyorsan kesinlikle e72 :oke:

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye

yok mesaj kullanmıyorum herkez 603 diyor galiba o daha iyi peki arkadaşlar E72 603 ten neden pahalı 603 daha iyi olduğu halde birde hackleyen varmı 603 u

benim 603 hackli. Pahalılık konusunda şu an 5800 in da fiyatı hemen hemen aynı fakat 603 5800dan kat kat daha üstün bir cihaz. Bu konuda bi fikrim yok. 603 ile e72 kamerası aynı fakat e72 hd çekim yapamıyor. Hd oyun desteği 603te var e72de ondaki keyfi süremezsin. E72 daha sağlamdır fakat 603un de kalır yani yok kaldırıma ekran üstü düşürdüm hala sağlam.

MasteLaa

MasteLaa

Üye

Günümüzde dokunmatik telefonlar daha fazla.Mesajlaşmıyorsan 603 al derim..

Kerim.

Kerim.

Üye
Bence 603 al:oke:

gkcll

gkcll

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar çok sağolun öneri ve bilgileriniz için şuan 603 çok tavsiye de bakalım başka arkadaşların da fikirlerine bakayım şuan 603 aklıma yatmaya başladı teşekkürler..

- - - Eklendi - - -

crazy oruç hackleme yi burdan mi yaptın kardeşim..

umt07

umt07

Üye
bende 603 var verdiğin paranın kuruşu kuruşuna değen nadir cihazlardan. Şimdi fiyatı neden düşük? e72 ve 5800 çıktığı zamanlarda çok populerdi herkes alamasa bile biliyordu bu cihazları almayı umut ediyordu. Bu nedenle de fiyatı sabit hala kazık fiyattan satılıyor YADA kaliteli cihazlar. 603 te ise satış politikasından dolayı fiyatı düşüyor, çünkü bilen kişi az bir n8 kadar bir c6-01 kadar bilen yok. Birde bu cihazda genelde görmeye alıştığımız çelik kasa ve gorilla glass yok bu demek olyorki maliyet düşük. Ama ztn çelik kasa olsa da duvardan duvara atmıycan plastik olsa da, gözün gibi bakacaksın o kadar parayı sokakta bulmuyoruz de mi? Gorillanın eksikliğini ben hissetmedim ztn telefon olan cebimde başka bişey olmuyor, 4 aydır jelatinsiz kullanıyorum daha çizilmedi. Sonuç: eğer bu ikisi arasında kaldıysan hiç düşünme 603 al.

gkcll

gkcll

Üye
    Konu Sahibi
umt07
teşekkür ederim kardeşim düşüncelerini paylaştığın için dediğin gibi duvardan duvara vuracak değiliz çelik kasa aramam telefonda eyvallah..

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
Arkadaşlar çok sağolun öneri ve bilgileriniz için şuan 603 çok tavsiye de bakalım başka arkadaşların da fikirlerine bakayım şuan 603 aklıma yatmaya başladı teşekkürler..

- - - Eklendi - - -

crazy oruç hackleme yi burdan mi yaptın kardeşim..

evet :) yardımcı olurum yapacağın zaman.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...