kullanıcıadları
Üye
Zaten android alıyorsan iletim hızı en 1ghz olması lazım demi arkadaşlar birde kafama takılan nokia neden android bir telefon çıkarmıyor yani androide geçmiyor peki.
Zaten android alıyorsan iletim hızı en 1ghz olması lazım demi arkadaşlar birde kafama takılan nokia neden android bir telefon çıkarmıyor yani androide geçmiyor peki.
Peki ne zaman çıkacak bu telefonlar birde arkadaşlar 603 resimleri müzikli slayt halinde video yapıyormuşuz doğrumu ya valla öyle ise bu android te olmayan bir uygulama.
crazy kardeşim bu resimli müzikli slayti video olarak kaydedebiliyormuyuz yani muvee gibi eğer öyle ise birde bunu 603 yapıyorsa harika valla süper..
harika valla ya eyvallah kardeşim yarın yada pazar günü alacağım inşallah bir ara android alayım dedim ama senin dediğin gibi android alıyorsan en az 700 tl üssü olması lazım belki bu 500 600 lu fiyatlar son güncellemeleri almaz demi...
çok sağol crazy oruc kardeşim bu konuda çok yardımcı oldun googleden nokianin lumia 800 telefonuna baktım ama ben onu hiç telefoncularda görmedim türkiyede yok sanki.
neden meçhul ki gelir belki bu androidi ezmek istiyorsa windowsu sürsün dünyaya bir ara carla işletim sistemi çıkacak ti o yalan oldu herhalde..
neden meçhul ki gelir belki bu androidi ezmek istiyorsa windowsu sürsün dünyaya bir ara carla işletim sistemi çıkacak ti o yalan oldu herhalde..
Artık zaman gösterecek arkadaşllar bir zamanlar adı sırf nokia olduğu için alınan nokia bu işin peşini bırakmaz yani android gibi bir işletim sistemi bulmak bu kadar zor olmaması lazım altın çağ teknolojisin de bakalım nokia bu savaştan nasıl çıkacak şu android bir anda hızlı duyuldu yoksa nokia belle ile tavan yapardı artık telefondan anlamayanlar bile symbian nedir işletim sistemi nedir hep öğrendi android çıkalı.
crayz oruc teli aldım kardeşim hack için yardım edermisin.
crayz oruc teli aldım kardeşim hack için yardım edermisin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?