Nokıa 603 Isınma Problemi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

anık

Üye
benim c6-01'dede bu sorun var güç tasarruf modunda kullanıyorum bir asphalt 6 oynuyorum telefon ateş kesiliyor patlayacak diye korkuyorum :D servise vermeyi düşünüyorum...

• Beğen
Tepkiler: omfapa_58

omfapa_58

omfapa_58

Üye
    Konu Sahibi
galiba sorun fp1 yada 3g de ahh nokıa ahh şu yazılımını bi düzeltsen ne olur

Silinen Üye 2000119

Silinen Üye 2000119

Kapalı Hesap
galiba sorun fp1 yada 3g de ahh nokıa ahh şu yazılımını bi düzeltsen ne olur

Hemen Nokiada suç bulmuşsun ne güzel :hmmm

Turkcell T20 Elinize alın ve biraz internette gezinin :)
T20 Kullanıcısı olsam kışın elimi ısıtmak için kullanırım şahsen :)

Akıllı telefonların hepsi için aynı sorun mevcut (marka/i.sistemi ö.değil) işlemciyle diğer parçalar birbirine yapışık halde (incelikten dolayı) o kadar ısınma da olsun yani :)

Bu arada ben de 603 Kullanıyorum ısınma bende de mevcut, internet ve bazen oyunlarda oda fazlasıyla normal :)

nokia603belle

Üye
6aydır kullanıyorum hiç ısınma olmadı boş boş konuşup fp1i kötülemeyin.şarjda takılı vaziyetteyken bile sabaha kadar nette geziyorum daha bikere bile ısınmadı.

ErotikAdam

Üye
bütün telefonlar mobil verii kullandığında hızlı batarya boşalımından dolayı çok ısınır :oke:

gayet normal birşey..

Lg p503 kullandım bir sene hemde oclu tık yoktu bırakın genelleme yapmayı da kabullenin nokianin bittiğini

Silinen Üye 2000119

Silinen Üye 2000119

Kapalı Hesap
Lg p503 kullandım bir sene hemde oclu tık yoktu bırakın genelleme yapmayı da kabullenin nokianin bittiğini

Eline başka telefon almadıysan, internette hiç okumadıysan bilemem ama ben yardımcı olayım.

Google Arama :

Xperia Isınma Sorunu :

Samsung S3 Isınma Sorunu :

iPhone 4s Isınma Sorunu :

Ve isterseniz verilebilecek yüzlerce örneği mevcut internet ortamında.

Ama halâ Nokia'yı kötülüyorsan;

omfapa_58

omfapa_58

Üye
    Konu Sahibi
evet galiba bütün akıllı telefonlarda bu sorun var yakında arka kapakta ince bi fan görürsek şaşmayız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt