Nokıa 603 Isınma Problemi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
omfapa_58

omfapa_58

Üye
    Konu Sahibi
Nokıa 603 Isınma Problemi
evet arkadaşlar telefonu alalı 2-3 ay oldu başlarda hiç bi problemi yoktu fakat son günlerde mobil veriden internete girerken telefonun bataryasının ve ekranın çok olmasada hissedilecek kadar ısındığını fark ettim sizce nedendir ram kullanımından olabilir mi telde 5-6 tane hd oyun 4-5 tanede normal oyun uygulama bulunmakta lütfen yardım edin

Metin MF

Metin MF

Üye
olabilir kardeşim şöyle güzel bir hard format çek :)

66bozoklu66

Üye
bende c6-01 var internette fazla gezince yada pcye bağlayınca elim yanarcasına ısınıyor. Patlayacak diye korkuyorum :) :)

codblackops2

codblackops2

Üye
bütün telefonlar mobil verii kullandığında hızlı batarya boşalımından dolayı çok ısınır :oke:

gayet normal birşey..

• Beğen
Tepkiler: adnlburak33 ve Yigit315
okitox

okitox

Üye
olabilir kardeşim şöyle güzel bir hard format çek :)

kardeşim durduk yerde adama niye format çek diyorsun yav. bi de ilk cevabı yazıyorsun... ne alakası var ısınmayla format çekmenin. çekse adam durduk yere mağazasıydı cartı curtuydu sıkıntı çekecek...

• Beğen
Tepkiler: adnlburak33
meme4

meme4

Üye
benim 603 te ayni sorundan dolayi batarya yandi bataryada oyle kolay bulunmuyor 1 aydir servis batarya bekliyor bugun sikayet ettim bataryasiz telefonu tslim alabilecegim soylendi alcam yan sanayi bir batarya var servis bataryayi yollayana kadar onu kullancam ekektronik bir cihazda isinma hic bir zaman normal bise degildir servise ver telefonu

benighted

benighted

Üye
sıkıntı yapacak bir durum değil dostum kafana takma mobik veri kullanımında olur sen birde şarja takılıyken 3g ile bir şeyler indirde ozaman gör :)

Nokiafanboy

Nokiafanboy

Üye
bu her telefonda olan bisey. Bende de var ama cok degil. Sarja takinca biraz isiniyo. Normal zamanlarda isinma yok.

EneSinan

EneSinan

Üye
yakında telefonlarda da fan olacak :D

awdil

awdil

Üye
3g ile internette dolasirken isiniyorsa normaldir.lakin yeni nesil telefonlarin hemen hemen hepsinde bu sorun var.fanli telefonlar uretilene kadar saberecegiz... :)

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
gayet normal

MaxipmaN

Üye
telefon soğutucusu çıkarsa iyi olur şarjlı marjlı bişey oyun oynarken işe yarar

Dumbledore

Dumbledore

Üye
3-4 aydır kullanırım,ısınma sorunu yaşamadım.ama ısınıyorsa iyiye işaret değil varsa imkanın servise bir başvur.

versino2

versino2

Üye
bu yaz günlerinde normal bide 3g açıksa zaten ısınır kapat 3g yi istediğini yap

omfapa_58

omfapa_58

Üye
    Konu Sahibi
yok arkadaşlar normalde ısınma problemi yok asphalt 6 oynuyorum telde tık yok 1 gb'lık film izliyorum telde tık yok 2-3 saattir wifiden internetteyim telde tık yok şarda falanda ısınmıyor fakat bu mobil veriden internete girince 10. dk da ekran , arka batarya ısınıyo servise versemmiki :( netquın security ile ram kullanımına baktım %50 civarındaydı ram den de olabilir mi

karabay1905

Üye
Bende önceden ısınıyordu da şimdi ısınmıyor neden bilmiyorum..

benderhomer

benderhomer

Üye
ben şarjdayken wifi dan internete giriyordum ısınmaya başladı 6 ay oldu alalı ilk kez bu ay bu tarz ısınma sorunları çıkarır oldu telefon.. Yazılımsal mı donanımsal mı acaba

ASC33

ASC33

Üye
arkadaşlar bende 701 var benim telefonda bu ay içerisinde ısınma olayını farkettim özelliklede 3g görüntülü konuşma ve 3g internet dolaşımında demekki sorun ya 3g' de veya son yazılım olan fp1'de...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt