Nokia 603 ile Nokia C7 arasında ne gibi farklar var?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Twüt

Twüt

Üye
Çok güzel sallamışsın. Hemen yanlışlarını düzeltiyorum ki konuyu açan arkadaş yanlış bilgilendirilmesin.
1) 603'te beyaz ve siyah seçenekleri var yanılmıyorsam arka kapak seçeneği de 6 farklı renge kadar gider.
2) C7de amoled 603te capacitive var ne demek ??? Tuhaf bunu anlamadım bu forumdaki kimse anlamaz bu şıktan eledim.
3) C7de 8 gb dahili bellek 603'te 2 gb dahili bellek var ki allahtan micro SD ile 32 gb'a kadar arttırılabiliyor.
4) C7de 8 farklı video ses codec yazmışsın 603'te de hepsi var belki de fazlası xvid, mkv, mp4, wav, aac, mp3, wma vb. bunun dışında altyazı desteği de var.
5) Adobe Reader 603'te de var aslında her symbian 3/Anna/Belle'li telefonda var bu şık da komik olmuş.
--------------------------------
Şimdi adamakıllı tarafsız karşılaştırmaya gelelim:
603'te 5 mp fixed focus kamera varken C7'de 8 mp fixed focuslu kamera çift led flaşla birlikte sunulmuş. Fotoğraf kamerası C7'de daha iyidir. Video kalitesinde ise 603 30 fps 720p HD video kayıt yaparken C7 25fps'de 720p HD video kayıt yapabiliyordu. Neyse ki Belle güncellemesi ile C7 de artık yanılmıyorsam 30 fps video kaydı yapabiliyor. Ayrıca C7'nin önünde ikinci kamerası da var artı olarak.
603'te 1 ghz(1024 mhz) işlemci + 128 mb 250 mhz hızında bir ekran kartı var. Donanımında özellikle ekran kartı çok güçlü.
C7'de 680 mhz işlemci + 32 mb 200 mhz hızında bir ekran kartı var.
603'te dünyanın en parlak mobil ekranı var 1000 nit ve Nokia'nın Clear Black teknolojisi var ekranında. C7'de ise parlaklık oranı daha düşük ve Clear Black yoktur ama Amoled ekrandır.
603'ün yazılım desteği çok gelecek vaad ediyor zaten Tintin gibi 1 gb'lık oyunlar C7'ye malesef çıkmayacak gibi görünüyor. Dokunmatik kalite konusunda ikisi de iyi telefonlar kapasitif+multitouch işte standart sayılır artık bu değer. Seçim senin ön kamera önemi yoksa senin için 603 derim ben fiyat/performans olarak C7'den çok üstün bence :oke:

----------Eklendi @ 05:26:56 ---------- Yazıldı @ 05:25:48 ----------

Ekran olarak en iyisi C6-01 onda clear black Amoled var. C7 değil onda düz Amoled var. :oke:

Eline sağlık abi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...