Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Nokia 603 HD oyunlari destekliyor mu ?
Sponsorlu Bağlantılar
brksnr
Üye
Konu Sahibi
Nokia 603 HD oyunlari destekliyor mu ?
Arkadaslar ben arkadasima Nokia 603 u tavsiye ettim dedim 1ghz arm11 512 mb ram HD oyunlar falan felan ama baktim bugün Nokia Store'a hicbir HD oyun yok nedense destekler değil mi simdi zor durumda kalmiyim simdiden tesekkurler cevaplariniz icin
El~PisToLeRo
Üye
Güçlü bir grafik kartı var destekler.
brksnr
Üye
Konu Sahibi
Cevabiniz icin cok tesekkurler
Amaru Shady
Üye
desteklememe gibi bi şansı olmamalı. zaten destekleyecek de
brksnr
Üye
Konu Sahibi
Vallahi bende oyle biliyordum ama bi an java oyunlari gorunce cok kortum arkadasimda yakin arkadasimdir o yuzden bir emin oluyim dedim tesekkurler bilgilendirmeniz icin
SilentOne
Üye
603 la desteklmezmi
brksnr
Üye
Konu Sahibi
__xXx__
Üye
kesinlikle destekler
Lenneth
Üye
Destekler
brksnr
Üye
Konu Sahibi
O zaman garanti aldirim ben telefonu zaten oyle kamerayla fotoğraf cekmekle felan uğrasmaz bi kac oyun olsun facebooka rahat girsin bide cok kasilmasin dedi benim de aklima ilk gelen telefon Nokia 603 oldu bu arada ilgilenen herkeze tesekkur ederim
hepsiburada da satılışa sunulmuş ama bi telefon bayii de daha görmedim
brksnr
Üye
Konu Sahibi
Evet arkadaslar geldi bugün inceledim telefonu gayet guzel Antalya Nokia Shop ta 650tl su an Belleye de bayildim ayrica
ahmet_321
Üye
arkadaşın aldımı bilmiyorum ama ben aldım n8 den bile iyi oynatıyor
NUD
Üye
destekliyor hatta kullanıyorum ve oyunları oynuyorum
omerkun
Üye
hortlatma mission complated.
Superfan
Üye
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
StaLKeR-190E
Üye
Nokia 603 S^3 için çıkmış BÜTÜN HD OYUNLARI Açıyor. Madness in Paylaştığı Tam Performans Modunu Yükle Donma Kasılma Falan Kalmıyor
Eduardo58
Üye
Bir senedir Nokia 603 ü kullanıyorum. Gayet rahat, hızlı ve HD oyunları müthiş bir şekilde çalıştırabilen bir telefon (Asphalt 6 Adrenalin' i nedense kasıyor ama). Kesinlikle tavsiye ederim