Nokia 603 HD oyunlari destekliyor mu ?

Sponsorlu Bağlantılar

brksnr

brksnr

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 603 HD oyunlari destekliyor mu ?
Arkadaslar ben arkadasima Nokia 603 u tavsiye ettim dedim 1ghz arm11 512 mb ram HD oyunlar falan felan ama baktim bugün Nokia Store'a hicbir HD oyun yok nedense destekler değil mi simdi zor durumda kalmiyim :hih: simdiden tesekkurler cevaplariniz icin :)

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Güçlü bir grafik kartı var destekler.

brksnr

brksnr

Üye
    Konu Sahibi
Cevabiniz icin cok tesekkurler :)

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
desteklememe gibi bi şansı olmamalı. :D zaten destekleyecek de :ehe

brksnr

brksnr

Üye
    Konu Sahibi
Vallahi bende oyle biliyordum ama bi an java oyunlari gorunce cok kortum arkadasimda yakin arkadasimdir o yuzden bir emin oluyim dedim tesekkurler bilgilendirmeniz icin :)

SilentOne

SilentOne

Üye
603 la desteklmezmi :D

brksnr

brksnr

Üye
    Konu Sahibi
:ehe :ehe

__xXx__

__xXx__

Üye
kesinlikle destekler

Lenneth

Üye
Destekler

brksnr

brksnr

Üye
    Konu Sahibi
O zaman garanti aldirim ben telefonu zaten oyle kamerayla fotoğraf cekmekle felan uğrasmaz bi kac oyun olsun facebooka rahat girsin bide cok kasilmasin dedi benim de aklima ilk gelen telefon Nokia 603 oldu :) bu arada ilgilenen herkeze tesekkur ederim :)

ka2000dir

ka2000dir

Üye
603 türkiyeye geldimi ????

brksnr

brksnr

Üye
    Konu Sahibi
Evet arkadaslar geldi bugün inceledim telefonu gayet guzel Antalya Nokia Shop ta 650tl su an Belleye de bayildim ayrica :)

ahmet_321

Üye
arkadaşın aldımı bilmiyorum ama ben aldım n8 den bile iyi oynatıyor ;)

NUD

NUD

Üye
destekliyor hatta kullanıyorum ve oyunları oynuyorum

omerkun

Üye
hortlatma mission complated.

Superfan

Superfan

Üye

StaLKeR-190E

StaLKeR-190E

Üye
Nokia 603 S^3 için çıkmış BÜTÜN HD OYUNLARI Açıyor. Madness in Paylaştığı Tam Performans Modunu Yükle Donma Kasılma Falan Kalmıyor :D

Eduardo58

Eduardo58

Üye
Bir senedir Nokia 603 ü kullanıyorum. Gayet rahat, hızlı ve HD oyunları müthiş bir şekilde çalıştırabilen bir telefon (Asphalt 6 Adrenalin' i nedense kasıyor ama). Kesinlikle tavsiye ederim :oke:

emrel156

Üye
konu 2 senelik gelmiş cevap veriyonuz :kop:

Üst Alt