Nokia 603 hakkında bir kaç soru ??

Sponsorlu Bağlantılar

ÇeÇeNAbrek

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 603 hakkında bir kaç soru ??
Arkadaşlar Nokia 603 yeni aldım pek bilgim yok son teknolojiyle size bazı sorular sorcam yardımcı olursanız sevinirim...

1 -) telefonun sol üsttünde ikide bir mobil veri kapalı diyip duruyor sinirimi bozdu nasıl halledebilirim onu ?
2 -) telefonda mesaj gelmiş gibi ekranın yukarısında mektup (yani mesaj :) ) yanıp sönüyor nasıl kapatabilirim format attım bide ?
3 -) son olarak...Bu belle falan ne iş tam olarak açıklarmısınz ve nasıl güncelliyorsunuz ?

Şimdiden cevaplar için teşekkür ederim...
Saygılar...

SaqoMemO

Üye
aynı sorun bende de var bilen yokmu arkadaşlar?

ANIL

ANIL

Admin
Nokia 603 zaten belle sürümü ile geliyor. Son olarak Belle FP1 güncellemesi geldi. Suite'den güncelleyebilirsiniz. Flash atarak yazılımı kurmanız daha iyi olur.

backwater

backwater

Üye
bi program internete baglanmaya calisiyor olabilir nokia yazan yerin altindan parmagini asagi dogru cek ordan mobil veriyi ac, o mektup simgesinin yanip sonmesi sim kart msj hafizasinin dolu oldugunu gosterir simdeki mesajlari sil o isaret gider , belle fp1 guncellemesinide ya suitten yada telefondaki yazilim guncellemelerinden guncelleyebilirsin

nokia603belle

Üye
e posta ayarlarına gir ve hesabı unut de bağlantı isteyen e postadır veya widgetlerden biridir.mesela cnn.bu arada fp2 gelcek yarın bigün gelir.*#0000#yap çıkan sayfadan sağ altta seçenekler de.güncellemeleri kontrol et de bu kadar.yalnız bağlantı şart.yanıp sönen mesaj olayını hiç görmedim bende olmadı.hard format atarsan düzelir.bak aynen şu hard format *#7370#

- - - Eklendi - - -

hemen flash at diyosunda sen ölemi yaptın kardeş.603e flash atmayın.zamanla sistem arızaları artacak.deneyin görün.

general_90

general_90

Üye
ben de teli sıfırladım işe yaramadı ama nokia nın sitesine yazılım güncellemek için girdiğimde gözüme bu yazı takıldı :) Bence yazılım güncelleme seçeneğinden daha iyi. Az kalsın teli duvara çarpıyodum bu mesaj simgesi yüzünden....

Menü
> Mesajlar > Seçenekler (sağ alt simge) > Klasörleri görüntüle > Seçenekler > SIM Mesajları seçeneklerini belirleyin ve Mesaj > Sil. seçeneklerine dokunun.

Bide konuyu hortlattım galiba :)

Takipçi Satın Al

Üst Alt