Nokia 603 FP2 HAZAN EDITION™ v4.3.1 [113.010.1506] GÜNCELLENDİ!!!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

cuneytttttt

cuneytttttt

Üye
29 ideal bi zaman da abi sen yurtdışında mısın :)

meteoz64

meteoz64

Üye
Orjinal fw de yüklediğimiz programları 2. kez açtığımızda daha hızlı açılıyordu.Cfw de biraz bekletiyor neden acaba? Bir de opera mobile kullanıyorum bazı sitelerde kasmalar oluyor bunun için bir ayar yapılabilirmi :)

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Orjinal fw de yüklediğimiz programları 2. kez açtığımızda daha hızlı açılıyordu.Cfw de biraz bekletiyor neden acaba? Bir de opera mobile kullanıyorum bazı sitelerde kasmalar oluyor bunun için bir ayar yapılabilirmi :)

Opera mobil ile iglili forumumuzda konu acip forumdaslarin fikirlerini alabilirsin.

OFW de ikinci kez daha hizli acilan programlarin CFW de hizli acilmamasi sorununa gelince;

Uygulanan bellek optimizasyonu modu ile alakali olabilir. Fakat ben kullandigim sure boyunca bu konuda bir problem yasamadim. CFW yi flashlamadan once gerekli adimlari dogruca uyguladigindan emin misin? Yani;

Flashtan once: Hafiza E format + Hard Format sonra phoenix ile flashladin mi?

meteoz64

meteoz64

Üye
Flash işlemlerini aynen yapmıştım ama neyse :) cfw de başka bir sorunum yok ellerinize sağlık. Allah bilgilerinizi artırsın ;)

StaLKeR-190E

StaLKeR-190E

Üye
Abi 4.3.1 i yükledikten sonra güncellemeleri yükleyemiyorum. yazılımı komple yüklememi istiyor . final cfw den bi ayar yapta güncellemeleri yükleyebilelim

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Abi 4.3.1 i yükledikten sonra güncellemeleri yükleyemiyorum. yazılımı komple yüklememi istiyor . final cfw den bi ayar yapta güncellemeleri yükleyebilelim

Telefonla mi yoksa nokia suitle mi problem yasiyorsun? Normalde hata almaman gerek?

Final Cfw biraz zor gibi kardesim, bu aralar pek bakamiyorum. Nasip :)

meteoz64

meteoz64

Üye
Aynı sorun bendede var.Telefondan güncelleme yükleyemiyorum.Donma oluyor yüklenmiyor öylece kalıyor.Bataryayı çıkarmak zorunda kalıyorum.Bi çözümü varmıdır üstadım?

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Aynı sorun bendede var.Telefondan güncelleme yükleyemiyorum.Donma oluyor yüklenmiyor öylece kalıyor.Bataryayı çıkarmak zorunda kalıyorum.Bi çözümü varmıdır üstadım?

Hmmm, demek ki kronik bir sorun. Vaktim olursa Final surumu yapmaya calisacagim.

StaLKeR-190E

StaLKeR-190E

Üye
abi pc den de telefondan da güncellemeler gözükmüyo direk fp2 yükle diyo bana yani güncellemeleri görmüyo direk yazılım yükle diyo

- - - Eklendi - - -

abi pc den de telefondan da güncellemeler gözükmüyo direk fp2 yükle diyo bana yani güncellemeleri görmüyo direk yazılım yükle diyo

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

- - - Eklendi - - -

:hmmm

Tmm kardesim, umuyorum ki sizin icin sorunsuz bir final surum yapmaya ve yayinlamaya calisacagim. Yapamazsam da hakkinizi helal edin :D

smh60

smh60

Üye
:tşk:

cuneytttttt

cuneytttttt

Üye
final yapmadan gitme teoman abi lutfen

cuneytttttt

cuneytttttt

Üye

cuneytttttt

cuneytttttt

Üye

StaLKeR-190E

StaLKeR-190E

Üye
Artik benden size elveda. Gm discovery aldim. 603 babamda

Mr.ED

Mr.ED

Üye
Abi kısa zamanda yapman dileğiyle.
Bu arada abi 4.1 kullanıyorum hala. Müzik çalarda şarkı bilgilerinde müzik çaları kapatıyordu.

Üst Alt