torQaresma
Üye
üstad cfw ye birkaç mod ekledim sınırsız ev ekranı daha iyi kamera ekran,koruyucu slayt isim değişrirme ve alt klasör şimdi ekranını artırıyorum ve duvar kağıdı koyuyorum tel yavaşlıyo stabil bozuldu stabilliği artırma ve dönüş hızını artırma modları varmı arşivinde verdiğin sayfada olanları yaptım ama bir değişiklik yok
tamam ben o zaman sadece sınırsız ev ekranı ve alt klasör oluşturma modlarını cfw üzerine ekleyip tekrar bakayım sonucu bildiririm hadi hayırlısı
çok erken daha hazan 3-4-5-6 oooo
Tamamdir.
- - - Eklendi - - -
Bende biraz daha sade bir CFW yapip birakacagim. Isteyen istedigi gibi ekleme yapsin. Yakinda erken emekliligi yasamak istiyorum.
çok erken daha hazan 3-4-5-6 oooo
Tamamdir.
- - - Eklendi - - -
Bende biraz daha sade bir CFW yapip birakacagim. Isteyen istedigi gibi ekleme yapsin. Yakinda erken emekliligi yasamak istiyorum.
tema efektini değiştiremedim telefonun yavaşlama sebebi duvar kağıdı maalesef sınırsız ev ekranı modunu sırf o yüzden istemiştim 7. ekranı ekliyorum 8 9 10 toplaM EN FAZLA 20 ev ekranı ekliyorum sıkıntı yok ama ne zaman duvar kağıdı eklesem hemen yavaşlıyo 7 ev ekranı yapsam da 7. ye duvar kağıdını koyar koymaz yavaşlıyo
hızlı bir effect olsa yani bekleme efectini kaldırsak bile yeter
çok erken daha hazan 3-4-5-6 ooooama hala aynı stabillige kavuşmadı ancak daha sade bir efekt lazım gibi bir de öyle deneyeyim
- - - Eklendi - - -
çok erken daha hazan 3-4-5-6 ooooama hala aynı stabillige kavuşmadı ancak daha sade bir efekt lazım gibi bir de öyle deneyeyim
ya o konuya baktm ama bişi anlamadm sildim yeniden yükledim ama yine olmadı çözümü bilen yokmu ya?
yazılım sürümü fp2 ise fp2de alfasayısal yok eğer fp 1 ise klavyenin en altında seçenek tuşu var oradan ulaşabirsiniyi akşam kardeş konuyla alakasız ama elimde 603 olmadığı için uzaktan bir arkadaşım benden yardım istedi alfasayısalı bulamıyormuş... onu seçmek için izlenicek yol neresidir yazarmısın?
büyük bekleyiş sürüyor
birde cfw ye kabuk tema 3 eklesen cok iyi olur
ne zmana çıkar yeni cfw ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?