Silinen Üye 14714
Kapalı Hesap
-
Konu Sahibi
-
.rar icinden dosyalari cikartip phoenix icindeki gerekli dizine atmalisin.ya telefona yükleyemedim bi yardımcı olurmusunuz...
- - - Eklendi - - -
rar mesajı olarak gözüküyo
ustacım bu muazzam cfw çıkış tarihi ne zaman? sabredemiyoruz
abi emeklerin bunu muazzam hale getiriyo.gerçekten böyle uğraşman helal dedirtiyor.baksana bide 2 tane yapıp karşılaştırıyorsun kim yapar bunu
Abi çıkış tarihi belli mi ?
Abi çıkış tarihi belli mi ?
indiremiyoruz
Çooook Teşekkürler
Çook teşekkürler abi
Çok teşekkürler.. Yalnız bir şey sorucam bu batarya göstergesi ve klavyenin normal fp2 deki haline dönmesini nasıl sağlayabilirim acaba? Bunlar önceki sürümde sorun çıkartmıştı bende. Mesela skype, molome gibi uygulamalara girerken klavye açılmıyordu. Batarya göstergesi sürekli boş görünüyordu. Acaba düzeldi mi bunlar?
teşekkürler
oncelikle rica ederim. umarim en az sorunla kullanabilirsin.
Gelelim sorularina;
batarya gostergesinde (avkon2) bir sorun yasamadim. Senin icinde uygunsa bahsettigin uygulamalarla klavyeyi deneyip geri donus yaparsan sevinirim. Eger problem yasarsan burada belirtirsin ve caresine bakariz
- - - Eklendi - - -
Batarya göstergesi sorunu kaybolmuş. Ama malesef klavye skype da ve molome de açılmıyor. Bu uygulamalar güncellenmediğinden mi kaynaklanıyor anlamadım. Onun dışında herşey güzel çalışıyor. Yalnız bir de menü stil değiştrimeyi bir türlü yapamadım. O nasıl olucak acaba? Bunlar dışında şuan bende hiç bir sorun yok aksine çok daha hızlı çalışıyor sistem. Tekrar teşekkürler
oncelikle rica ederim. umarim en az sorunla kullanabilirsin.
Gelelim sorularina;
batarya gostergesinde (avkon2) bir sorun yasamadim. Senin icinde uygunsa bahsettigin uygulamalarla klavyeyi deneyip geri donus yaparsan sevinirim. Eger problem yasarsan burada belirtirsin ve caresine bakariz
- - - Eklendi - - -
Batarya göstergesi sorunu kaybolmuş. Ama malesef klavye skype da ve molome de açılmıyor. Bu uygulamalar güncellenmediğinden mi kaynaklanıyor anlamadım. Onun dışında herşey güzel çalışıyor. Yalnız bir de menü stil değiştrimeyi bir türlü yapamadım. O nasıl olucak acaba? Bunlar dışında şuan bende hiç bir sorun yok aksine çok daha hızlı çalışıyor sistem. Tekrar teşekkürler
Rica ederim.
Klavyeyi OFW de kullanabiliyorsan ROFS2 icinden "qmltouchinput.dll" silerek flashlarsan orjinal klavyeni kullanabilirsin.
Menu duzenini kullanabilmek icin;
Menumatic > Menu-Cpumatic > ok(tamam)> Cpumatic > Cancel(iptal)> Change Menu Style> ok(tamam) dersen menu tiplerini goreceksin.
Biraz karisik gibi gorunuyor olabilir fakat sistem basit isliyor, ok(tamam) / cancel(iptal) tuslari ile fonksiyon secimlerini yapiyorsun. Ingilizce olmasinin sebebi komutlari duzenlerken ingilizce ile yaptigim. Sizler icin bir ara vaktim olursa Turkce cevirisini vermeye calisacagim.
- - - Eklendi - - -
Bu arada menu duzenini 4*5 ile kullanirken bazi uygulamalarin ikonlari hala tam desteklenemiyor. Bununla ilgili olarak fazla alternatif yok.
Bu modu sisteme koymamin sebebi kullanmak isteyen arkadaslarimiz icindi. Tam anlamiyla problemsiz calisan bir menurenderer.dll modunu bende bekliyorum
bunu yükledim ellerine sağlık teşekkürler
şimdi telefona yeni programlar yüklemek istiyorum ama kabul etmiyor bunun nedeni nedir mesela abc recorder kabul etmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?