1000 tl vermeğe değmez. 200 tl ye kadar olabilir. heralde kulaklik telefonundan pahalı olmamalı.sence bir kulaklığa 1000tl ye yakın para verilir mi yoksa en fazla 200 tl yeter mi sadece iyi güzel bir müzik keyfi yaşamak için![]()

ford fiesta+aux kablosu+nokia 603 muhteşem üçlü![]()

arkadaşlarım lütfen şu olayı n8de de yaşamak istiyorum dolby ses istiyorumbana yardımcı olurmusunuz n8 e bunun çıkmasına daha çooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook var ancak başka türlü yapılabilir mi ?
arkadaşlarım lütfen şu olayı n8de de yaşamak istiyorum dolby ses istiyorumbana yardımcı olurmusunuz n8 e bunun çıkmasına daha çooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook var ancak başka türlü yapılabilir mi ?
arkadaşlarım kulaklığı deneyince ağızları kulaklarkna çıkıyor yeminle
valla bence kulaklık alırken çok uçmamak gerekir. Sennheiserlerin modelleri falan da çok güzel onları tavsiye ederim. Ama sakın beats almayın çünkü 500 civarına gelebilecek tüm beatsleri benim veya sennheiserin kulaklıkları ezer. Ayriyetten çok pahalı. Sadece havası var.