Nokia 603 + Fp1 ile gelen dolby stereo+ Creative Ep 630 Muteşem üçlü!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Alperen Şuayb

Üye
- - - Eklendi - - -

Ben C7de Beats Monsterla Dinliyorum Süper Hediye Geldi

sonerrap

sonerrap

Üye

701+bu tavsiye ederim bütcesi 50tlyi gecmeyen için :)

jdmsaint

jdmsaint

Üye
1 ay boyunca kulaklık araştırdm.Vatan pc den 70 tl ye phılıps oneill kulakiçi aldm.Bassları fazla iyi değil ama berrak çıkıyor.ep 630 u gerçekten kullanmak isterdm. Bu arada 200tl lik akg kulakiçi kulaklığı öneririm.

darkness.wc3.

Üye
yaw bir de beats deneyin derim :) vazgeçemezsin beatstan :D

burak1710

burak1710

Üye
arkadaşlar c6-01 içinde güzel bir şey varmı 0-100tl arası ?

caglar b

caglar b

Üye
nokia 701 + dolby headphone +sennheiser mx170 üstüne tanımam

Nokiafanboy

Nokiafanboy

Üye
sence bir kulaklığa 1000tl ye yakın para verilir mi yoksa en fazla 200 tl yeter mi sadece iyi güzel bir müzik keyfi yaşamak için :)
1000 tl vermeğe değmez. 200 tl ye kadar olabilir. heralde kulaklik telefonundan pahalı olmamalı. :D

great14

great14

Üye
'Arkadaşlar şu dolby'in değerini şuan çok iyi anlıyorum. Bende Sony'in XBA-1 model kulaklığından var 603'le dediğin gibi dolby ile basslar çok harika ses çok temiz geliyordu. Gece kulaklık kulağımda uyuya kaldığım çok olmuştur yani. Ama şuan S2 var. 603'ten iyi olarak kulaklıksız hoparlör sesi çok yüksek çıkıyor ama aynı kulaklıkla denediğimde aynı tadı alamıyorum hatta orijinal samsung kulaklık bile daha iyi diyebilirim sony ile sırf bass oluyor ve bass'lar bi süre sonra yumruk etkisi yaratabiliyor.

umt07

umt07

Üye
    Konu Sahibi
Evet arkadaşlar bu dolby geldi geleli ve ep630 tabi pcden film izlemiyorum 3–4aydır. Tabiki daha iyileri var ama bu bütçeye daha iyisi yok. Geçenlerde kutudan çıkan kulaklığı denedim 10 sn dayanamadım bozulsa bir daha alırım yani. Çünkü çok ucuz :D

ismini

Üye
ford fiesta+aux kablosu+nokia 603 muhteşem üçlü :):)

pRime.

pRime.

Üye
ben razer'ın electra modelini almayı düşünüyorum. Özellikleri ve hakkındaki yorumlar oldukça iyi.

darkwolf33

darkwolf33

Üye
arkadaşlarım lütfen şu olayı n8de de yaşamak istiyorum dolby ses istiyorum :megafon: bana yardımcı olurmusunuz n8 e bunun çıkmasına daha çooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook var ancak başka türlü yapılabilir mi ?

SkyLaBTR

SkyLaBTR

Üye
arkadaşlarım lütfen şu olayı n8de de yaşamak istiyorum dolby ses istiyorum :megafon: bana yardımcı olurmusunuz n8 e bunun çıkmasına daha çooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook var ancak başka türlü yapılabilir mi ?

n8 de dolby ses özelliği kendiliğinden yok muydu yaa???

umt07

umt07

Üye
    Konu Sahibi

Sanırım fp1 deki özellikleri cfw ile n8 ve benzeri 1.nesil telefonlara yapanlar olmuştu. cfw forumuna bir bakın

Yigit315

Yigit315

Üye
Beyler bugun Sennheiser mx170 aldım. 603 ile dolby'de açınca deli bi ses verdi. çok çılgın oldu :biggrin:

Bence sizde deneyin derim. Bu model çok ucuz. 20 TL'ye temin edebilirsiniz.

aleranol

aleranol

Üye
valla ben philips oneill stretch kullanıyorum beyler hani nasıl diyim bassı ilk dinlediğimde beynimin içine işlemişti ama şimdi o kadar etkisinde değilim :D arkadaşlarım kulaklığı deneyince ağızları kulaklarkna çıkıyor yeminle :) valla bence kulaklık alırken çok uçmamak gerekir. Sennheiserlerin modelleri falan da çok güzel onları tavsiye ederim. Ama sakın beats almayın çünkü 500 civarına gelebilecek tüm beatsleri benim veya sennheiserin kulaklıkları ezer. Ayriyetten çok pahalı. Sadece havası var.

punisher123

punisher123

Üye
beatsı kullanmadan yorum yapamam ama değmez diye düşünüyorum,500 lira verip alana kadar 199a senheiser cx-300 alır uçarsınız yani..

ANIL

ANIL

Admin
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt