umt07
Üye
Nokia 603 + Fp1 ile gelen dolby stereo+ Creative Ep 630 Muteşem üçlü!
Hepsiburadadan cumartesi spariş verip pazartesi elime ulasşan ep 630'umla birlikte baş ağrısı çekene kadar bir müzik keyfi...
Hayatımda şuana kadar yaşadığım en iyi müzik keyfiydi şu son 3 günde yaşadığım. Şaşırtıcı baslarıyla birlikte ilkez bir kulaklık acaba kulağıma zarar verir mi yada verdimi dedirtti ki beynim bassdan kafatasnını delip çıkmak istiyordu adeta. Taplamda bana 40 tlye mal olan kulaklığım ve 0 tlye mal olan fp 1 paketimle anladım ki hd oyunlar halt etmiş hayat müzikteymiş.
Ve yine bir ilki yaşadım ilk defa korkumdan sesi sonuna getiremiyorum. Şuan 40 tlye göre konuşursak tek kelime ile mükemmel ama bi 100-200 tl bütçeye göre konuşucak olursak tizleri midleri daha iyi olan sennheiserın modelleri mevcut. Özetlersem gerçekten alınası bir kulaklık
ve bundan daha düşük kulaklık kullandıysanınz daha önce dinlediklerinizin vakit kaybı olduğunu anlayacaksınız.
Kutuyu açtım önce sonra jakı taktım ve telefonumdaki şarkı listesini başlattıktan sonraki 2-3 saatimi hatırlamıyorum
Önemli not: Tüm bunları yazmama sebebiyet veren bu kadar az para ile bu kaliteyi yakalamak
Hayatımda şuana kadar yaşadığım en iyi müzik keyfiydi şu son 3 günde yaşadığım. Şaşırtıcı baslarıyla birlikte ilkez bir kulaklık acaba kulağıma zarar verir mi yada verdimi dedirtti ki beynim bassdan kafatasnını delip çıkmak istiyordu adeta. Taplamda bana 40 tlye mal olan kulaklığım ve 0 tlye mal olan fp 1 paketimle anladım ki hd oyunlar halt etmiş hayat müzikteymiş.
Ve yine bir ilki yaşadım ilk defa korkumdan sesi sonuna getiremiyorum. Şuan 40 tlye göre konuşursak tek kelime ile mükemmel ama bi 100-200 tl bütçeye göre konuşucak olursak tizleri midleri daha iyi olan sennheiserın modelleri mevcut. Özetlersem gerçekten alınası bir kulaklık
ve bundan daha düşük kulaklık kullandıysanınz daha önce dinlediklerinizin vakit kaybı olduğunu anlayacaksınız. Kutuyu açtım önce sonra jakı taktım ve telefonumdaki şarkı listesini başlattıktan sonraki 2-3 saatimi hatırlamıyorum

Önemli not: Tüm bunları yazmama sebebiyet veren bu kadar az para ile bu kaliteyi yakalamak

sennheiserın modellerine bi bak derim, benim araştırmam 100 tlyi geçemdi