Nokia 603 + Fp1 ile gelen dolby stereo+ Creative Ep 630 Muteşem üçlü!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
umt07

umt07

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 603 + Fp1 ile gelen dolby stereo+ Creative Ep 630 Muteşem üçlü!
Hepsiburadadan cumartesi spariş verip pazartesi elime ulasşan ep 630'umla birlikte baş ağrısı çekene kadar bir müzik keyfi...

Hayatımda şuana kadar yaşadığım en iyi müzik keyfiydi şu son 3 günde yaşadığım. Şaşırtıcı baslarıyla birlikte ilkez bir kulaklık acaba kulağıma zarar verir mi yada verdimi dedirtti ki beynim bassdan kafatasnını delip çıkmak istiyordu adeta. Taplamda bana 40 tlye mal olan kulaklığım ve 0 tlye mal olan fp 1 paketimle anladım ki hd oyunlar halt etmiş hayat müzikteymiş.:pro: Ve yine bir ilki yaşadım ilk defa korkumdan sesi sonuna getiremiyorum. Şuan 40 tlye göre konuşursak tek kelime ile mükemmel ama bi 100-200 tl bütçeye göre konuşucak olursak tizleri midleri daha iyi olan sennheiserın modelleri mevcut. Özetlersem gerçekten alınası bir kulaklık :oke:ve bundan daha düşük kulaklık kullandıysanınz daha önce dinlediklerinizin vakit kaybı olduğunu anlayacaksınız.

Kutuyu açtım önce sonra jakı taktım ve telefonumdaki şarkı listesini başlattıktan sonraki 2-3 saatimi hatırlamıyorum :ehe

Önemli not: Tüm bunları yazmama sebebiyet veren bu kadar az para ile bu kaliteyi yakalamak ;)

• Beğen
Tepkiler: SkyLaBTR

Dampierre

Dampierre

Üye
aynı zevki sennheiser hd-201 ile yaşıyorum.

ANIL

ANIL

Admin
daha önce sadece telefon kulaklığı ile müzik dinleyen çoğu kişi yaşar bunu

umt07

umt07

Üye
    Konu Sahibi
daha önce sadece telefon kulaklığı ile müzik dinleyen çoğu kişi yaşar bunu

Haklısın, genelde para verip kulaklık almadığım için oluyor, birazda vermek istemediğimden değil veremeyeceğimden öğrenciyim sonuçta

• Beğen
Tepkiler: kraldost
yavuzkaraca

yavuzkaraca

Üye
en iyi kulaklık hangisi müzik dinlemede ...

tempestshine

tempestshine

Üye
Keyfine diyecek yok :pro2:

• Beğen
Tepkiler: umt07
yavuzkaraca

yavuzkaraca

Üye
bütçem 1000tl ye yakın arkadaşım

yavuzkaraca

yavuzkaraca

Üye
sence bir kulaklığa 1000tl ye yakın para verilir mi yoksa en fazla 200 tl yeter mi sadece iyi güzel bir müzik keyfi yaşamak için :)

umt07

umt07

Üye
    Konu Sahibi
sence bir kulaklığa 1000tl ye yakın para verilir mi yoksa en fazla 200 tl yeter mi sadece iyi güzel bir müzik keyfi yaşamak için :)
Bence 1000 tl gibi bir para, stüdyo gibi yerlerde müzikle uğraşıp para kazanıyorsan verilebilir ama sadece müzik dinlemekse 200-300 tl arası çok muazzam kulak içi olsun büyük pc tiplerinde olsun kulaklıklar gözüme ilişiyordu özellikle kullanıcıkların yorumuna bakarak bunu diyorum, internette küçük araştırmalar yapabilirsin bu konuda. Dediğim gibi benim bütçem 500-100 tl arası olduğu için ona göre araştırmıştım sanada ordan öğrendiklerimi söyledim kısacası.

PixelWolf

Üye
ben takıyom pc tipi phılıps var bi tane fena değil :D

punisher123

punisher123

Üye
Şimdi sen geride dönemezsin :D Bende ilk n81ime Sennheiser kulaklık aldığımda aynı bu moda girmiştim,Herşey farklı fln geliyordu,o günden sonra zaten ses kalitesi 1.ci önceliğim oldu hep :) Daha sonraları hiç geriye dönüp Nokianın orjinal kulaklığını fln kullanmadım,603le gelen kulaklığıda zaten direk kenara attım :D

ANIL

ANIL

Admin

ben sennheiser CX-400II kullanıyorum gayet iyi bir kulaklık fiyatı 200 tl civarı. şöyle bir şey var kulaklıklarda ilk zamanlar çok memnunsun hatta ilk dinlediğinde inanamıyorsun sese, bir zaman sonra kulağın alışıyor ve sıradan gelmeye başlıyor. bir de kulaklığı telefonda kullanacaksan pek pahalı bir şey almana gerek yok çünkü telefonların çıkış güçleri kulaklığa göre düşük kalıyor.

umt07

umt07

Üye
    Konu Sahibi
Şimdi sen geride dönemezsin
:D Bende ilk n81ime Sennheiser kulaklık aldığımda aynı bu moda girmiştim,Herşey farklı fln geliyordu,o günden sonra zaten ses kalitesi 1.ci önceliğim oldu hep :) Daha sonraları hiç geriye dönüp Nokianın orjinal kulaklığını fln kullanmadım,603le gelen kulaklığıda zaten direk kenara attım :D

Valla aynısı oldu :D yoksa sen benmisin? :ehe

punisher123

punisher123

Üye
Değilim ama,Birazcık hassas kulağı olan herkes Benzer şeyler yapar diye düşünüyorum :D

Dimi3

Dimi3

Üye
Beyler saydığınız kulaklıkları N9 kulaklığıyla kıyaslarsanız yorumunuz ne olur ? Babamın N9'unun kulaklıklarını çarptım da.. Açıkçası Platoon gibi iğrenç bir kulaklıktan sonra bu 5+1 ses sistemi gibi gelmişti :D

Silinen Üye 2000119

Silinen Üye 2000119

Kapalı Hesap
Sony keyfi tabiki ayrı; MDR-ZX300 :)

nokia603belle

Üye
bide benim kullandığım kulaklığı deneyin verdiğiniz paraya değecek.sennheiser hd202.tavsiyemdir.fiyatı 120tl.

darkwolf33

darkwolf33

Üye
bende aynı hazzı yeni aldığım soy mdr zx600 ile yaşıyorum ancak fp1siz :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt