Nokia 603 Fiyatı neden bu kadar düştü?

Sponsorlu Bağlantılar

Polymath

Polymath

Üye
    Konu Sahibi
Aynen Nokia Androide Geçse Ne farkı kalırdı Samsungdan yada diğer markalardan. Bence en Önemli Gayeleri Farklı olmak. Wp ye geçiyorlar bu yaz değil mi ? E isteseler Androide geçemezlermiydi? Farklılık Herzaman iyidir.

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Bence de farklılık her zaman iyidir. Benim gözümde Sony Ericsson da(Sony de), Samsung da HTC de aynıdır yani aslında markaları Android desek yeridir. Android güzel bir işletim sistemidir severim. Ama Nokia'nın Symbian(Nokia OS) ile farklı bir tarzı var, Blackberry'nin Blackberry OS ile farklı bir tarzı var, Apple'ın IOS ile farklı bir tarzı var, Samsung'un da esasında Bada ile farklı bir tarzı var. Diğer firmalar neden bunu yapmıyor anlamadım. Nokia WP7 ile çok farklı olmayacak belki ama WP kendisine Android yüzünden pek önem vermeyen HTC ve Samsung'la anlaşmasını bitirirse WP da tabi ki ortaklığın da katkısıyla Nokia'nın tekeline geçebilir.

umt07

umt07

Üye
Arkadaşlar size telefonu alacağım sırda başıma geleni anlatayım

Telefonu almak için teknosaya gittim, 599tl idi. C6-01 de öyle. Oradaki adam bişey bildiğini sanrak c6-01 i anlatmaya başladı ben ortasında sözünü kesip 603ü çıkarmasını istedim. gülümseyerek çıkardı. Ben dedim ki "hangisini önerirsiniz" Adam dedi "Abim bu c6-01den hiç sıkılmazsın, hem kamerası 8mp yok dokunmatiği iyi hem falşı var, çelik kasası var " dedi. Ztn görüneni sayıyor. Bende "Performansları,işlemci güçleri nedir?" dedim. Apışıp kaldı, adamda bilmiyor ki. İşte örneğin bizim gibi forumda takılmayan 68 milyonluk kitle gidiyor telefoncuya fiyatı cep yakmayan telefonlara bakmaya başlıyor, telefonları eline alıyor kamerasına bakıp seçimini yapıyor. Bu bizim toplumumuza yerleşmiş artık. Bi telefonun kamerası iyiyse dünyanın en iyi telefonu kötüyse işe yaramaz gözüyle bakılıyor.Okulda arkadaşlar bi baktı telefona kitaptan sayfa çektiler, çok kötü çok bulanık nineminm telefonu gibi dediler. Sordum saygıdeğer arkadaşlarıma neden kamera yakın planda iyi çekmez diye. 5mp olduğğu içidir dediler. :d:

Yani: Fiyatının düşmesinin nedeni flaşsız ve 5mp olduğu için fazla satılmamasıdır. Bide c6-01 e göre büyük olması boyut olarak. İşte bilgisi olmadan eline alan adam c6-01 i seçiyor. Ve c6-01 fiyatı sbt kalırken nokia satılsın diye 603 ün fiyatını indiriyor...

• Beğen
Tepkiler: Polymath
Polymath

Polymath

Üye
    Konu Sahibi
Haklısın aslında tabi öyle. Ben kendi açımdan konuşursam. ALdığım telefonun fiyatının düşmesini hiç istemem. Düşmediğini görmek sanki mutluluk veriyor bana... :D Kazıklanmadığım hissi verıyor. :D Telefonu 603 ü 1 ay önce 650 ye aldım. Biraz daha düşerseee içimeee oturacakkk.. C601 bende almayı düşündüm ama ilk başlarda araştırdıkdan sonra c601 de ne dedim 603 yanında tofaş gibi. Ayrıca açık havada 603 ün c601 e göre kamerasının daha iyi olduğunu düşünüyorum. Ağabeyimde c601 var bende 603 karşılaştırdım. Işıksız ortamlarda yetersiz kalsada bana Göre Xenon Flash olmadığı sürece bir Telefonda flash pek bir etki etmıyor bence :))

erdgnblt

erdgnblt

Üye
Haklısın aslında tabi öyle. Ben kendi açımdan konuşursam. ALdığım telefonun fiyatının düşmesini hiç istemem. Düşmediğini görmek sanki mutluluk veriyor bana... :D Kazıklanmadığım hissi verıyor. :D Telefonu 603 ü 1 ay önce 650 ye aldım. Biraz daha düşerseee içimeee oturacakkk.. C601 bende almayı düşündüm ama ilk başlarda araştırdıkdan sonra c601 de ne dedim 603 yanında tofaş gibi. Ayrıca açık havada 603 ün c601 e göre kamerasının daha iyi olduğunu düşünüyorum. Ağabeyimde c601 var bende 603 karşılaştırdım. Işıksız ortamlarda yetersiz kalsada bana Göre Xenon Flash olmadığı sürece bir Telefonda flash pek bir etki etmıyor bence :))

Şimdi kendimizi fazla zorlamaya gerek yok :) C6-01 in kamerası her türlü 603 ten iyi ancak 603 ün kamerası insana yetiyor. 603 ün en önemli özelliği yeni olması, 1 ghz işlemci olması yeni güncellemeleri alcak ve işlemcinin yükselcek olmasıdır. Bide klas duruşu varki öldürüyor beni :)

Polymath

Polymath

Üye
    Konu Sahibi
Şimdi kendimizi fazla zorlamaya gerek yok :) C6-01 in kamerası her türlü 603 ten iyi ancak 603 ün kamerası insana yetiyor. 603 ün en önemli özelliği yeni olması, 1 ghz işlemci olması yeni güncellemeleri alcak ve işlemcinin yükselcek olmasıdır. Bide klas duruşu varki öldürüyor beni :)

AÇık hava Resimlerinde karşılaştırdım. ikisindede autofocus yok bılıyoruz. Pc ye attıgımda daha canlı resımler yakaladım dıyebılırım. Bılmıyorum bu benım görüşüm ama 603'ün işlemci hızının artışı kesinleşti mi ? Ben hız artışı olmayacak diye biliyorum işlemcisinde.
603 duruşu gerçekten güzel ama kasa kalitesi biraz daha iyi olsa tadından yenmezdi açıkcası. Hele ki Pil kapağına gıcık oluyorum yav

umt07

umt07

Üye
AÇık hava Resimlerinde karşılaştırdım. ikisindede autofocus yok bılıyoruz. Pc ye attıgımda daha canlı resımler yakaladım dıyebılırım. Bılmıyorum bu benım görüşüm ama 603'ün işlemci hızının artışı kesinleşti mi ? Ben hız artışı olmayacak diye biliyorum işlemcisinde.
603 duruşu gerçekten güzel ama kasa kalitesi biraz daha iyi olsa tadından yenmezdi açıkcası. Hele ki Pil kapağına gıcık oluyorum yav

pil kapağı özel çizilmez bir plastik tabi eline bıçağı alıp kazımazsan, oyüzden biraz yumuşak, ve bazı yerleri gıcırdıyor ama çokta rahatsız etmiyor, bence kalite o fiyata göre yeterli

erdgnblt

erdgnblt

Üye
1 Ghz işlemcisi rahat rahat yetecektir ama hız artışı verilir. İçin rahat olsun.

Polymath

Polymath

Üye
    Konu Sahibi
pil kapağı özel çizilmez bir plastik tabi eline bıçağı alıp kazımazsan, oyüzden biraz yumuşak, ve bazı yerleri gıcırdıyor ama çokta rahatsız etmiyor, bence kalite o fiyata göre yeterli

Kardeşim Pil kapağının takıp çıkarmasını daha güzel yapsalar sıkıntı yok. Kapağa şikayet etmıyorum aslında. Kapağın takma şekline. Dikkat ederek çıkarmak takmak lazım ama o küçük mandallardan biri kırıldığı zaman kapağı at çöpe :)

1 Ghz işlemcisi rahat rahat yetecektir ama hız artışı verilir. İçin rahat olsun.

Dostum yeter tabide fazlası göz çıkarmaz :)

MoleküL1997

MoleküL1997

Üye

ben 4 ay önce 700e aldım. valla ne diyim fiyatı düştükçe benimde içime oturuyor. ha tabiki ucuzlasın başka arkadaşlar daha ucuza alsın ama kazıklanmışım gibi his giriyor içime. hatta 100 lira kazıklandım bile :ağlarım:

mkkozanmk

Üye
geçenlerde bir arkadaş yere düşünce ekranının kırıldığını söylemişti .alacak arkadaşlar bu konuyu araştırsınlar derim. .

Polymath

Polymath

Üye
    Konu Sahibi
Konunun kilidi açılmış hortlatiyim bari
Neler konusuyormusuz ozamanlar ya haha:D simdi s7 edge. Mazi denir buna

• Beğen
Tepkiler: Kingmortall