Nokia 603 e nasil flash atarim yardimci olur musunuz ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ANIL29

ANIL29

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 603 e nasil flash atarim yardimci olur musunuz ?
Navifirm de ürün kodunu yazıyorum russian_tr_black çıkıyor Navifirm Plus 1.7 kullanıyorum bi yardımcı olun arkadaşlar.

Polymath

Polymath

Üye
ben 603 e o yazılımla atmıştım sıkıntı olmadı dostum. Ondan başka tr yoksa doğrusu o

ANIL29

ANIL29

Üye
    Konu Sahibi
ben 603 e o yazılımla atmıştım sıkıntı olmadı dostum. Ondan başka tr yoksa doğrusu o
russian falan diyince kafam karıştı ondan sordum bide hangi dosyaları indiricez acaba onuda öğrenebilir miyim

ANIL

ANIL

Admin
İşaretli olan dosyaları indirmen yeterli.. 8 dosya olacak

Polymath

Polymath

Üye
tamamdır çok teşekkür ederim

işaretli olmayan bır dosya vardı sanırım. O dosyayı ıstıyor flash atmaya başlarken hata verebılır. Hata vermezse sıkıntı yok. Hata verırsede panık yapma dedıgı dosyayı navıfırmde bul ısaretle ındır onuda

ANIL29

ANIL29

Üye
    Konu Sahibi
işaretli olmayan bır dosya vardı sanırım. O dosyayı ıstıyor flash atmaya başlarken hata verebılır. Hata vermezse sıkıntı yok. Hata verırsede panık yapma dedıgı dosyayı navıfırmde bul ısaretle ındır onuda

tamam çok teşekkür ediyorum arkadaşım teli alalı 5 ay oldu yükle sil telefon yavaşladı iyice temizlensin bi :)

---------- Eklendi @ 10:46:59 ---------- Yazıldı @ 10:42:33 ----------

bide şey sorucam flash atmadan önce ne yapmak gerekiyo format yada biçimlendirme yapmam gerekiyor mu acemiyim bu konuda kusura bakmayın

ANIL

ANIL

Admin
Temiz olması açısından depo hafızayı biçimlendirip 7370 ile format atarsan güzel olur. Gerekli bilgileri yedeklemeyi unutmayın..

kawak

Üye
ya yazılımı nerden buluoz bişi anlamadım bende atacam fash

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt