Nokia 603 dengi telefon (sıfır ve garantili olacak)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Türe

Türe

Üye
Serdar abi peki ödeme peşin mi ? Yani ürünü sipariş ettiğimiz anda hemen ücret kesiliyor mu ?

pRime.

pRime.

Üye
Serdar abi peki ödeme peşin mi ? Yani ürünü sipariş ettiğimiz anda hemen ücret kesiliyor mu ?
ödeme peşin oluyor ama dediğim gibi herhangi bir sıkıntı olursa para iade edilir. zaten ödeme işlemini ürünü aldığınız adama değil siteye yapıyorsunuz böylece daha güvenli oluyor alışveriş.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

Ben söyleyeyim; kredi kartıyla nasıl sipariş verirsen öyle. Peşin sipariş edersen kredi kartından hemen gerekli ücret alınıyor. Taksitli sipariş edersen yine hemen ücret kesiliyor ama ay ay ödüyorsun. Bildiğin normal site üzerinden sipariş :)

Türe

Türe

Üye
İyiymiş yahu :) Yeni telefon alırsam kap alır dururum artık :ehe

pRime.

pRime.

Üye
İyiymiş yahu :) Yeni telefon alırsam kap alır dururum artık :ehe
ben öyle yaptım n9 için. 2 tane arka kap bir tane de kapaklı deri kap aldım üstüne mat jelatin altım. hepsi 20 dolar tuttu kargoyla birlikte. burada bulmak hem zor hem de varolanlar pahalı.

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869
Türe

Türe

Üye

ben öyle yaptım n9 için. 2 tane arka kap bir tane de kapaklı deri kap aldım üstüne mat jelatin altım. hepsi 20 dolar tuttu kargoyla birlikte. burada bulmak hem zor hem de varolanlar pahalı.

$20 mı :oha: Süper yahu :hmmm Aklımda bulunması iyi oldu verdiğiniz bilgiler için 2'nize de teşekkürler abilerim :)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

Yeni fikirler için teşekkür ederim :) Öyle yapacağım artık.

doctorrr

doctorrr

Üye

20 dolar ha :o kenara yazdım abi :D

Barış Grc

Barış Grc

Üye
O fiyata en iyi telefon 603 :)

Barış Grc

Barış Grc

Üye
Rica ederim. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt