603 güzel telefon,iyide,600 tl ye alcatel ot 995 var
aksesuar için baktığınız yer önemli. Türkiyede arka kapak kılıf ve jelatin bulmakta zorlanmazsınız ama bunların farklı farklı çeşitlerini bulmak zor oluyor. Ben bu tip alışverişler için ebay veya dealextreme gibi siteleri öneririm. Çeşit ve alternatif çok daha fazla oluyor.
Yabancı sitelerden şimdiye kadar hiç alışveriş yapmadım. Telefon siparişi dışındaki siparişler sanırım sorunsuz oluyor. Ancak kargo biraz gecikebiliyor. Dealextreme'iyi biliyorum. Çin sitesi. Çok uygun fiyata birşeyler bulmak mümkün. Hiç sipariş verdin mi buradan?
bir iki kere vermişliğim var. çok güvenilir bir sitedir. sadece 20-30 gün beklemesi var. beklerim derseniz ebay ve deal bu tip işler için uygun.
Ebay'dan ya da o dediğiniz siteden diyelim ki birşeyler aldık , nasıl ve kaç günde elimize ulaşıyor bunlar ? Ödeme şekli nasıl oluyor ?
Teşekkürler. Sorun oluşturmaması iyi.
ödeme kredi kartı veya banka kartı ile. bekleme süresi de dediğim gibi kargo ücretsiz olursa 20-30 gün. tabi kargo için ekstra ücret ödeyerek süreyi kısaltabilirsiniz.
- - - Eklendi - - -
deal'a güvenmem derseniz ebay'i kullanın, jelatin kap vs. gib aksesuarlarda fiyat olarak pek fark yok.

Nokia olarak dersen 603 denk yok; ama android olarak şuan 700 tl sevıylerınde neo v yada galaxy w alınır. Kardeşin oyun uygulama istiyorsa biraz daha para biriktirip neo V alsın bence.
Kargo süresini kısaltmak için ne kadar ücret ödüyoruz? Ebay'den alışveriş sonucu Sahibinden gibi kazıklanma ihtimalimiz var mı