Nokia 603 dengi telefon (sıfır ve garantili olacak)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Nokia 603 dengi telefon (sıfır ve garantili olacak)
Fiyat ve özellik bakımından Nokia 603'ten daha iyi bir telefon çıkmadı bildiğim kadarıyla. Ancak ucuzlayan telefonlar var galiba. Nokia 603'ün fiyatına daha iyi telefonlar var mıdır şimdi acaba?

Türe

Türe

Üye
Sanirim yok ama desire x olabilir

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
bilmiyorum ki :bilmm uygulama demiyorum uygulama gayet yeterli şekilde ama oyun ile işin yoksa (ki bu fiyata alınabilecek bi android telefonla 603e çıkan hepi topu 20 tane hd oyunu oynayamazsın.) android diyorum çünkü arada başka bi işletim sistemi kalmıyor. Demekki yokmuş :kıskıs:

furkan176

furkan176

Üye
603 güzel telefon,iyide,600 tl ye alcatel ot 995 var

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
603 güzel telefon,iyide,600 tl ye alcatel ot 995 var

Bu telefona uyumlu pil, kapak, jelatin, aksesuar fazla yokmuş. Xperia Pro'dan yandığım bir eksiklik. Çok fazla parçası bulunmuyor.

furkan176

furkan176

Üye
hmm doğrudur bnde jelatini htc ni uyuyo diye bir şey duymuştum ama diğerlerini bilmiyorum

CasuS_87

CasuS_87

Üye
:hmmm yok galiba :)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Kardeşim 603 almayı düşünüyor. Ancak aynı fiyata yakın daha iyi bir cihaz varsa almakla hata etmemek için bu konuyu açtım :)

pRime.

pRime.

Üye
aksesuar için baktığınız yer önemli. Türkiyede arka kapak kılıf ve jelatin bulmakta zorlanmazsınız ama bunların farklı farklı çeşitlerini bulmak zor oluyor. Ben bu tip alışverişler için ebay veya dealextreme gibi siteleri öneririm. Çeşit ve alternatif çok daha fazla oluyor.

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
aksesuar için baktığınız yer önemli. Türkiyede arka kapak kılıf ve jelatin bulmakta zorlanmazsınız ama bunların farklı farklı çeşitlerini bulmak zor oluyor. Ben bu tip alışverişler için ebay veya dealextreme gibi siteleri öneririm. Çeşit ve alternatif çok daha fazla oluyor.

Yabancı sitelerden şimdiye kadar hiç alışveriş yapmadım. Telefon siparişi dışındaki siparişler sanırım sorunsuz oluyor. Ancak kargo biraz gecikebiliyor. Dealextreme'iyi biliyorum. Çin sitesi. Çok uygun fiyata birşeyler bulmak mümkün. Hiç sipariş verdin mi buradan?

Türe

Türe

Üye
Ebay'dan ya da o dediğiniz siteden diyelim ki birşeyler aldık , nasıl ve kaç günde elimize ulaşıyor bunlar ? Ödeme şekli nasıl oluyor ?

pRime.

pRime.

Üye

Yabancı sitelerden şimdiye kadar hiç alışveriş yapmadım. Telefon siparişi dışındaki siparişler sanırım sorunsuz oluyor. Ancak kargo biraz gecikebiliyor. Dealextreme'iyi biliyorum. Çin sitesi. Çok uygun fiyata birşeyler bulmak mümkün. Hiç sipariş verdin mi buradan?

bir iki kere vermişliğim var. çok güvenilir bir sitedir. sadece 20-30 gün beklemesi var. beklerim derseniz ebay ve deal bu tip işler için uygun.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

bir iki kere vermişliğim var. çok güvenilir bir sitedir. sadece 20-30 gün beklemesi var. beklerim derseniz ebay ve deal bu tip işler için uygun.

Teşekkürler. Sorun oluşturmaması iyi.

pRime.

pRime.

Üye
Ebay'dan ya da o dediğiniz siteden diyelim ki birşeyler aldık , nasıl ve kaç günde elimize ulaşıyor bunlar ? Ödeme şekli nasıl oluyor ?

ödeme kredi kartı veya banka kartı ile. bekleme süresi de dediğim gibi kargo ücretsiz olursa 20-30 gün. tabi kargo için ekstra ücret ödeyerek süreyi kısaltabilirsiniz.

- - - Eklendi - - -

Teşekkürler. Sorun oluşturmaması iyi.

deal'a güvenmem derseniz ebay'i kullanın, jelatin kap vs. gib aksesuarlarda fiyat olarak pek fark yok.

XperiaNeoV

XperiaNeoV

Üye
alcatel OT 995 var android güzel telefon ona bakabilirsin 599tl diye biliyorum teknosada.

Polymath

Polymath

Üye
Nokia olarak dersen 603 denk yok; ama android olarak şuan 700 tl sevıylerınde neo v yada galaxy w alınır. Kardeşin oyun uygulama istiyorsa biraz daha para biriktirip neo V alsın bence.

Neverex

Üye
Nokia 603 ün dengi bir telefon bilmiyorum. Hem fiyat hemde hemde özellik olarak. 603 ü alırsan pişman olmazsın. :oke:

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

ödeme kredi kartı veya banka kartı ile. bekleme süresi de dediğim gibi kargo ücretsiz olursa 20-30 gün. tabi kargo için ekstra ücret ödeyerek süreyi kısaltabilirsiniz.

- - - Eklendi - - -

deal'a güvenmem derseniz ebay'i kullanın, jelatin kap vs. gib aksesuarlarda fiyat olarak pek fark yok.

Kargo süresini kısaltmak için ne kadar ücret ödüyoruz? Ebay'den alışveriş sonucu Sahibinden gibi kazıklanma ihtimalimiz var mı :ehe

Nokia olarak dersen 603 denk yok; ama android olarak şuan 700 tl sevıylerınde neo v yada galaxy w alınır. Kardeşin oyun uygulama istiyorsa biraz daha para biriktirip neo V alsın bence.

Parası şimdilik yok. Ancak burs almaya başlayınca alacak telefonu. Peşin almayı düşünüyor.

pRime.

pRime.

Üye

Kargo süresini kısaltmak için ne kadar ücret ödüyoruz? Ebay'den alışveriş sonucu Sahibinden gibi kazıklanma ihtimalimiz var mı :ehe

ebay'de ürünü beğenmezseniz 15 gün içinde iade edebiliyorsunuz. deal'ınkini hatırlamıyorum ama o da benzer mantıkla çalışıyordur. kargo içinse size seçenekler sunuluyor. en pahalısı en hızlı getireni olur genelde. :D

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Haklısın en pahalısı en hızlısı :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt