Nokia 603 Amatör İncelemesi

Sponsorlu Bağlantılar

forbidden5

forbidden5

Üye
603 ü inceleme fırsatım olmadı ama c7 n8 c6-01 den daha yavaş olduğunu söyleyenler var inanasım gelmiyor doğrusu daha güçlü bi işlemcisi var böyle bişey olasılıksız gibi geliyor bana şunuda diyim 603 neyse 701 de o dur aynı donanım var camera filan hariç

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
dün bende inceleme fırsatı buldum bencede hakkını vermiyor kasma fazla tarayıcı beğendim annaya göre bayagı iyi. menü açılış hızı güzel. başka bi sorun görmedim. nfc denedim kendi telefonumla çok güzel oldu :)

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
603 iyi özelliklere sahip ama bizimkiler onu aratmıyo bile 680mhz ile daha hızlı :zuhaha:

polluxea♪

polluxea♪

Üye
:kop:

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
​​​​Yazı tipi ayarlamayı biri öğretsin bana ya :(

qsaw

qsaw

Üye
603 ü inceleme fırsatım olmadı ama c7 n8 c6-01 den daha yavaş olduğunu söyleyenler var inanasım gelmiyor doğrusu daha güçlü bi işlemcisi var böyle bişey olasılıksız gibi geliyor bana şunuda diyim 603 neyse 701 de o dur aynı donanım var camera filan hariç

[video=youtube;kd24vk9Elmk]http://www.youtube.com/watch?v=kd24vk9Elmk&feature=player_embedded[/video]

Bakın burada 701 ile c7 karşılaştırılmış fakat hemen hemen aynı hatta c7 bazı durumlarda geçiyor bu da demek oluyor ki belle daha ağı bir işletim sistemi benim düşünceme göre belle gelince tellerimiz kasabilir:ağlarım:

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Bi ihtimal öyle olabilir

qsaw

qsaw

Üye

Emre Rokor Kırdın Böyle devam ederse sen albay olur sun :D

Birde Bu Rütbe Sİtemi Bana Garip Geldi :hmmm

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
yok ya 1000 olsun diye yorum yapıyom birde gereksiz yorum yapmıyom bildiğimi söylüyom millet bana post yapma diyip duruyo soğudum siteden ha sanki telefonum çöktü diyen arkadaşa geçmiş olsun yazıp gidiyoz dead at diyoz bilmiyosan mesaj at diyoz alla alla:vur

Emre-45

Emre-45

Üye
kaç gündür burda post kasıyosun ne incisinden bahsediyosun symbian bölümünde her konuda bikaç mesajın var ve gayet gereksiz

spartuas

spartuas

Üye
yok ya 1000 olsun diye yorum yapıyom birde gereksiz yorum yapmıyom bildiğimi söylüyom millet bana post yapma diyip duruyo soğudum siteden ha sanki telefonum çöktü diyen arkadaşa geçmiş olsun yazıp gidiyoz dead at diyoz bilmiyosan mesaj at diyoz alla alla:vur

Emre-45 e katılıyorum. Yorum yap ama gereksiz yapma. Post kas ama abartma. Ne rütbeymiş arkadaş

MksDevoO

MksDevoO

Üye
    Konu Sahibi
Konum baya Dağılmış Cevaplar için teşekkur ederim herhangi bir yetkili veya ben yapabilirmiyim bilmiyorum ama konuya yoruma nasıl kitleye biliriz ?

qsaw

qsaw

Üye
benim bildiğim adminler kilitler

CrossFireX

CrossFireX

Üye
Burdan herkese bir şey demek istiyorum. Nokia 603 te 1GHz işlemci fark ediyor gerçekten. Oyunlarda olsun iyi inceleyin derim. Ayrıca 512 MB Ram var boru değil 512 MB RAM. Ayrıcaa grafik hızlandırıcısıda mevcut open gl 2.0 destekli üç boyutlu işlemci.. Ayrıca parlaklık 1000 nits. Rekor 800 le LG Optimus taydı. (Parlaklıktan kasıt güneş altında okunabilirliği) Tek eksiği kamerası.​

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR ve Silinen Üye 737108
Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Burdan herkese bir şey demek istiyorum. Nokia 603 te 1GHz işlemci fark ediyor gerçekten. Oyunlarda olsun iyi inceleyin derim. Ayrıca 512 MB Ram var boru değil 512 MB RAM. Ayrıcaa grafik hızlandırıcısıda mevcut open gl 2.0 destekli üç boyutlu işlemci.. Ayrıca parlaklık 1000 nits. Rekor 800 le LG Optimus taydı. (Parlaklıktan kasıt güneş altında okunabilirliği) Tek eksiği kamerası.​
İşte arkadaş anlayana sivrisinek saz anlamayana davul zurna az :oke:

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR
eç038

eç038

Üye
c7 forewer diyenlere 3. kez söylüyorum flash lite 4 sizi en fazla 3 yıl daha götürür.. tüm siteler html5 e geçecek yakın gelecekte.. elinizdeki c7 lerle 701 ler o sitelere desturla bile girip işlem yapamayacak.. aldıysanız c7 de güzel telefon kullanın 3-4 yıl ama 603 bence daha iyi.. html5 ve 1 ghz işlemcisi yeter..

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR
S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Konu hortlatmaktan ne zevk alıyorsunuz ?

Üst Alt