pRime.
Üye
oc diyince başka bişey geliyo aklıma hocam çok incide takılıyorum ya![]()
Yapma bunu dostum.

yarıldım. Oc moc
incide bnde takılırım reyis 
603 ü inceleme fırsatım olmadı ama c7 n8 c6-01 den daha yavaş olduğunu söyleyenler var inanasım gelmiyor doğrusu daha güçlü bi işlemcisi var böyle bişey olasılıksız gibi geliyor bana şunuda diyim 603 neyse 701 de o dur aynı donanım var camera filan hariç

yok ya 1000 olsun diye yorum yapıyom birde gereksiz yorum yapmıyom bildiğimi söylüyom millet bana post yapma diyip duruyo soğudum siteden ha sanki telefonum çöktü diyen arkadaşa geçmiş olsun yazıp gidiyoz dead at diyoz bilmiyosan mesaj at diyoz alla alla![]()
şimdi ulaştı muradına artık sakin bir havaya büründü symbian genel
Emre-45 e katılıyorum. Yorum yap ama gereksiz yapma. Post kas ama abartma. Ne rütbeymiş arkadaş
İşte arkadaş anlayana sivrisinek saz anlamayana davul zurna azBurdan herkese bir şey demek istiyorum. Nokia 603 te 1GHz işlemci fark ediyor gerçekten. Oyunlarda olsun iyi inceleyin derim. Ayrıca 512 MB Ram var boru değil 512 MB RAM. Ayrıcaa grafik hızlandırıcısıda mevcut open gl 2.0 destekli üç boyutlu işlemci.. Ayrıca parlaklık 1000 nits. Rekor 800 le LG Optimus taydı. (Parlaklıktan kasıt güneş altında okunabilirliği) Tek eksiği kamerası.