Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ben geçen hafta 603 telefonumu servise verdim bu problem için, telefonumu dün aldım ve ilk konuşmamda problemin düzeltiğini gördüm ama bugünkü 4 konuşmamda da eski problemin aksettiğini farkettim. sizce ne yapayım
__wacky__
Üye
Konu Sahibi
problemin tekrarladığını bıldirip garantiye verirsin. BEnimkınde de sorun var üsenıyorum götürmeye
akondd
Üye
benim cihazın anakartını değiştirdiler ilk aldığm da da az ses geliyo du şimdi de pazartesi yine garantye verecm bakalım ne olacak sonucu yazarım
Arkadaşlar bende nokia 603 kullanıyorum bu telefon kesinlikle üretim hatasından kaynaklı genel bir sorun.. ben bu telefonu kendim söktüm ahizenin montaj edildiği ön çerçeve metal kaplı üzerinde 2 küçük delik açılarak ahize montaj edilmiş yani o iki küçük delik ahizenın tam ortasında değil kenarında açılmış buda sesin dışarıya iletimini engellemiş.. Ben o metali kendim 3 ilave delik daha açıp bi güzel kendi yöntemimle onardım tşimdi sesi karşıdan bile duyabilirsiniz
Arkadaşlar bende nokia 603 kullanıyorum bu telefon kesinlikle üretim hatasından kaynaklı genel bir sorun.. ben bu telefonu kendim söktüm ahizenin montaj edildiği ön çerçeve metal kaplı üzerinde 2 küçük delik açılarak ahize montaj edilmiş yani o iki küçük delik ahizenın tam ortasında değil kenarında açılmış buda sesin dışarıya iletimini engellemiş.. Ben o metali kendim 3 ilave delik daha açıp bi güzel kendi yöntemimle onardım tşimdi sesi karşıdan bile duyabilirsiniz
yöntem süpermiş bi ara bende bi yakınımın c3-01 ini buna benzer birseyle tamir etmiştim heyt ne günlerdi şimdiki cihazlara dokunamzsın. symbianın anısına yaktın bizi symo..
Hasand.
Üye
Bende var 603 beyaz ve siyah ikiside şarj soketi ahize sorunlu yazılım atarken zor oluyor şarj desen zaten olmuyor bende öylece sattım halen daha C7 duruyor