korayakca
Üye
önce soft formatı dene olmazsa hard atarsın
Flash At BideNokia 700'e soft format attım, hard format attım, içine başka bir hat taktım dedim acaba sorun benim hattımda mı ama yok. Sorunu çözemedim kaç saattir. Telefon içinde hat varken açılmıyor. Şebekeye bağlanıyor sanırım tam o sıra telefon kapanıyor. Bi fikir bi çözüm yok mu ?
Sorun?Bu konuyu görmemiştimArkadaşlar şu 603 ün mesaj sorununu çözebilen var mı
808de Micro SİM Var Biliyorsun Değilmi? 5700 Dediğin Hangi Model Ki Eski Diyorsun Ne İle Taktın?Arkadaşlar merhaba
Nokia 808 sahibiyim.
Bu telefonda avea ve turkcell hattını taktığımda hattın tüm özelliklerini kullanabiliyorum (arama yapma ve çağrı alma ,mesaj atma ve mesaj alma ,mobil internete girebilmek)
Ama telefona vodafone hattını takıpta arama yapmak istediğimde "İZİN VERİLMEDİ" mesaj atmak istediğimde "BAŞARIZ" uyarılarını alıyorum.
1- Wifi dan ve vodafone hattından internete sorunsuz olarak girmekte.(Sadece arama ve mesaj atmada problem var)
2-Benim ailemin tüm hattı ve iş yerindeki bazı arkadaşların hattı vodafone onlardada aynı hatayı verdi.
3-Yine nokia nın başka ve eski bir modeli olan 5700 xm modelini kullanıyorum aynı hat onda böyle bir hata vermiyor.Hala kullanıyorum.
4-Aynı hattı samsung ve lg marka en yeni modellerde denedim onlarda böyle bir sorun çıkarmadı.
Problemi umarım anlatabilmişimdir.
Yardımcı olursanız sevinirim.
808de Micro SİM Var Biliyorsun Değilmi? 5700 Dediğin Hangi Model Ki Eski Diyorsun Ne İle Taktın?
Sım Kartı Kırdındın Peki Şebeke Varmi O GörünüyormuNormal sim ,micro sim ve nano sim bunların ne olduklarını biliyorum onun için sim kartı kırdırdım ve öyle taktım.
5700 dediğim modelde bu:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Sım Kartı Kırdındın Peki Şebeke Varmi O Görünüyormu
Dead Flash At Yazılım Güncelleme İle Uğraşma Yada Başka Bir Ayni Oparatör Hattını TakEvet şebekeyi görüyor aynı hattan internete bile giriyor ama arama yapmıyor ve mesaj atmıyor problem bu
Acaba Nokia süite bağlayıp yazılımını güncellesem sıkıntı düzelir mi ?
Dead Flash At Yazılım Güncelleme İle Uğraşma Yada Başka Bir Ayni Oparatör Hattını Tak
Forumda VarDead flash olayını ne yazıkki bilmiyorum yardımcı olursan sevinirim ,aynı opertörün hatlarında problem zaten vodafone nun hiç bir hattı ndan arama ve mesaj olayını yapamıyorum.
Forumda Var
Orjinal Bulamazsın Öbür Türlü 5 TLbana nokia 808 için
CA-198 micro hdmi orjinal kablosu ve BV-4D orjinal bataryası lazım bu ürünleri nereden bulabilirim yardımcı olursanız sevinirim 808,cüler aklıma gelirse diğer ürünleride yazarım belki toplu sipariş veririz değilmi
Dead Flash Attın Ayni? Hafıza Kartını Filan Çıkart Depoyuda Biçimlendir Tekrar Dead Flash Atmayı Denebenin tel 701 arama yaparken arama geldiginde şebeke gidiyor flaş attım fabrika ayarlarına döndüm olmadı
benin tel 701 arama yaparken arama geldiginde şebeke gidiyor flaş attım fabrika ayarlarına döndüm olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?