Nokia 603 3D Gözlük Özelliği Varmı ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MücahitTokgöz

Konu Sahibi
Nokia 603 3D Gözlük Özelliği Varmı ?
Merhaba arkadaşlar. Bende Nokia 603 var. Bide 17 tl ye 3D gözlük alıcamda acaba bu telefonda 3d film mesela son durak 6d yada 3d destekleyen oyunları 603 de kullanablrmym ? Orda deneme sansm var ama ne uzernde dneyecegim ve ayarı varmdr ?

PriZm

PriZm

Üye
ekran 3d olmadığından 3d gözlük alsanız dahi 3d izleyemezsiniz.

arslanla

arslanla

Üye
yok...

emreli01

emreli01

Üye
c7 de varmı peki arkadaşlar ?

_ardaa

_ardaa

Üye
3d derken hangi 3d o önemli, mesela en yeni 3d teknolojisi ekranı ikiye bölüyor daha öncekiler de ise red-cyan tekniği mesela uygun gözlüğün varsa ve red-cyan filmi izlersen ekranın desteklemesine gerek yok sonuçta sana 3d'yi yaşatacak olan ekran değil gözlük.

Ama küçük ekran da ne kadar verim alırsın orası tartışılır.

luckysleven

luckysleven

Üye
firlatma koltugu var

- - - Eklendi - - -

MücahitTokgöz

Konu Sahibi
3d derken hangi 3d o önemli, mesela en yeni 3d teknolojisi ekranı ikiye bölüyor daha öncekiler de ise red-cyan tekniği mesela uygun gözlüğün varsa ve red-cyan filmi izlersen ekranın desteklemesine gerek yok sonuçta sana 3d'yi yaşatacak olan ekran değil gözlük.

Ama küçük ekran da ne kadar verim alırsın orası tartışılır.

ekran sorun deil. Bi oyun var hatta red cyan yazıyrdu renkler degsyodu gözluk 3d göstrse yeter peki iki sorum daha olucak , evde 3d destkli tv var bu gözlk tv de ise yararmı ? 2. De telefna spider-man 3d yuklesm gzluk işe yararmı şmdi sen böyle dynce aklım karıstıda :D

hidayet02

hidayet02

Üye
3D Destekli Tvlerde Bildiğim Kadarıyla Gözlüğe İhtiyaç Yok Yeterki Gösterilen Film/Proğram 3D Formatında Olsun...

Ama Telefonun 3D Desteği Yoksa, Yükleyeceğin Film/Oyun 3D Formatında Olması Yeterli Değil Yanında Birde 3D Gözlüğün Olmalı:)

MücahitTokgöz

Konu Sahibi
yani 3d gözlugum olsa izlersn dyosun .d nyse orda dneyeblyoruz bakıp öyle alırm teşekkrler :)

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
O Ekranı ikiye bölme olayını anlamadım zaten.
Üst üste görüntü mantıklıydıda. Bunu nası birleştirio gözlük bi deneme şansım olmadı.

NonaZayi

NonaZayi

Üye
bahsedilen telefonlar direkt 3D yani gözlüksüz. bizim televizyon 3D destekli değil ama gözlükle %25-30 kadar bir performans alıyorum :) telefonda nasıl olur denemek lazım.

nameste108

Üye
ben nokia 6220 de eski gözlüklerle (kırmızı-mavi) izlemiştim. bnce önemli olan ekran değil sonuçta tvye bağlayacaksın yeter ki video formatını tel. Oynatsın :)

NonaZayi

NonaZayi

Üye
ben nokia 6220 de eski gözlüklerle (kırmızı-mavi) izlemiştim. bnce önemli olan ekran değil sonuçta tvye bağlayacaksın yeter ki video formatını tel. Oynatsın :)

ekranda önemli. ama ekran olmasada düşük verimli bir şekilde izleniyor bende denedim

Polymath

Polymath

Üye
Speedx oyunun 3d desteği var. Yükleyip dener misin? Gözlük varsa. Buyuk ihtimal olması lazım. Çünkü gazeteler 3d li dergiler yaninda kıytırık gözluk veriyorlardi. 3d bakılıyordu:D

PriZm

PriZm

Üye
Speedx oyunun 3d desteği var. Yükleyip dener misin? Gözlük varsa. Buyuk ihtimal olması lazım. Çünkü gazeteler 3d li dergiler yaninda kıytırık gözluk veriyorlardi. 3d bakılıyordu:D
bendede var o oyun bence göz yormaktan başka birşey yapmıyor:D

gerçek 3D ekranın 3D olmasıdır.red -cyan gözlüklerle kendinizi kandırırsınız.

• Beğen
Tepkiler: Polymath
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt