Nokia 603 2430 mah batarya var sizce nasıldır?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
meme4

meme4

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 603 2430 mah batarya var sizce nasıldır?

bu bataryayı nerden alabilirim türkiye içi kapıda ödemeli nasıl olur orjinal bataryayla aynı fiyat ama 2 kat daha uzun ömür vaat ediyor dogrumudur sizce bu telefonculardan alınanan 10 dakkada şarj olan 3 dk boşalan bataryalara benzermi sizce

umt07

umt07

Üye
Hiçbir (apple, samsung, nokia en basitinden) şirket bunu akıl edmeyipte 3-5 mühendis akıl ediyorsa paran varsa denemeye değer şahsen ben güvenemezdim.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
pıyasada adı gold batarya olarak anılır.teknolojı marketlerde bulabılırsın

drivenn

Üye
ben de n95 için almıştım gold olanından 1100 mah kendi orijinal 950 mah bataryasından çok çok daha uzun sürüyordu arada 150 mah var ama o 150 mah farktan daha fazlasını sunuyordu

TeAmo42

TeAmo42

Üye
peki bende şöyle bir görüş sunmak istiyorum.Nokia 603 telefonu yapmak için kaç mühendis herşeyin en iyisini yapmaya çalışıyor.Ama Ellerinden gelen en yüksek bataryayı en uygun boyutta yapıyorlar.Onlar daha fazla mah ı o boyuta sığdırabilse daha fazla enerji deplamak istemez mi?Şarjı daha uzun gitsin istemez mi? Tabiki ister o yüzden max mah koyuyorlar.Bu bataryalar ise nerdeyse 2 katı ve aynı boyutta bu işte bir terslik yok mu?Ya bu batarya o kadar depolamaz yada Tehlikeli olabilir,patlama riski olabilir veya başka bir ihtimal ömrü kısadır bir aylık filan.Almak bence çok mantıksız.

SheFy

SheFy

Üye
bence orjinale devam. Sakat bu piller geçen komşunun telefonu şarjda iken patladı tel paramparça çakma batarya yüzünden.

yavuzkaraca

yavuzkaraca

Üye
böyle bataryaları almayın telefona zarar arkadaşlar.

tempestshine

tempestshine

Üye
N96'da gold batarya vardı.Normal şarjdan daha uzun gidiyor.Ama tercih senin

meme4

meme4

Üye
    Konu Sahibi
bu bataryayı dünden beri internetten arıyom türk sitelerinin hiç birinde yok yurtdışından alma olasılıgım yok 5 yere telefon ettim gene yok telefoncuları gezdim yook almak istiyorum ama bulamadım bana yardımcı olun nerden bulurum bunu

sataer

Üye
ebay dan al internetten 15 gün içinde gelir

FastBreaker

FastBreaker

Üye
bence bi araba aküsü kadar ağırdır :D

Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
bence hiç bulaşma. cihazın zarar görebilir.

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap

bu bataryayı nerden alabilirim türkiye içi kapıda ödemeli nasıl olur orjinal bataryayla aynı fiyat ama 2 kat daha uzun ömür vaat ediyor dogrumudur sizce bu telefonculardan alınanan 10 dakkada şarj olan 3 dk boşalan bataryalara benzermi sizce

Almani tavsiye etmem.

Ayrica Nokia'nin muhendislerinden bahseden arkadaslara bir sey sormak istiyorum;

-Nokia yada baska firmalar biz tuketicilere neden hepsi bir arada telefon uretsinler? Aksesuardan, yedek pilden para kazanmak istemiyorlar mi? Birakin Allah askina bu kadar mi dusunuyorlar bizleri? Yuksek kapasiteli pil yapacaklarmis, PEHHH!!!

Ben firmalarin bu samimiyette tuketici dostu olduklarina inanmiyorum, urettikleri eksikli telefonlarla bunu bizlere zaten her seferinde gostermiyorlar mi?

• Beğen
Tepkiler: iatis
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...