Progressivity
Üye
-
Konu Sahibi
-
ya Mümün biraz İphone a benzetmeye çalışmışlar galiba..
aynen mümin hard format attım bunlar çıktı zaten soft format atsaydım o işlemler çıkmazdı hard format attıgım için o bilgileri bana sordu ama düzelme olmadı bence o olayıda ekle zaten nokianın kendi sitesinde bu radyo problemi çok dile getirilior bakalım kısa zamanda bir çözümü olur elbettamam bu sorunu da aldım listeye nokia ya bir mail göndericem bu sorunları kapsayan ama önce doğru bir hard format attıgından emin olmam lazım hard format attıktan sonra ülke seçimi ve saat güncellemesi yaptın mı ayrıca telefonunda tüm kayıtların silinmişmiydi tüm ayarlar falan ?
kesinlikle katılıyorum..Sevgili arkadaşlar;
Öncelikle radyo da sorun yaşayan arkadaşlar varsa 40 ile başlayan programı yükledikten sonra hard format asılırsa sorunlar yaşanmıyacaktır.
Ben 31 ile başlayan versiyonunda o kadar cok sıkıntı yaşadımki sizlere anlatamam mesajlar bölümünde yaşadığım sıkıntıların haddi hasabı yok nokia cluba 2 defa kvk ya 3 defa götürdüm. Ne ilginçtirki nokia clubda yapılan işlemler nookianın ekranlarında gözükmüyor bilginiz olsun. Kvkda ise ilk önce bıraktım test edildi sorun yok dendi telefonu aldım kapıya cıktım aynı arızayı yaptı anında geri götürdüm gösterdim. Aldılar tekrar teknik bir eleman gelerek biz ayar yaptık sorun olmıycaktır dendi. Neyse aldım kullanmak için 2 gün geçti gene aynı sorun. Tekrar götürdüm parca değişimi yaptılar aldım gene aynısını yaptı 3 ncü kez götürdüm yok hallolmuyor gene parça değişmişler randıman alamamışlar. sorun aslında belli yazılım hatası mevcut. Suan 40 ile başlayan versiyonu yükledim yükledikten sonra hard format sart menüleri görmek için. Yaşadığım sorun suydu ; Mesaj geldiğinde açmak istediğimde secili hafıza kartı okunamıyor mesajlar telefon hafızasına aktarılacak. Sonrasında telefonu kapayıp acana kadar sorun devam etti. Sürekli bu arızayı yaşadım. Sonra müzik dinlemek için menüye girdiğimde gene aynı hatayı veriyordu hafıza kartı görmüyor diye.. Ama suan 40 ile başlayan versiyonu yükledim bu sorunlar gitmiş ve telefonum menü ve görünümü daha güzel oldu kesinlikle yüklemenizi tavsiye ederim.
radyo takılma ve rds sorununu da eklerim merak etmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?