mito1172
Üye
arkadaslar 5800 dakı ıslemcı olayını bılıyorsunuzdur.hanı hızı 192-196 mhz de gosterıyor programlar.bu nedendır bılen varmı 1 sayfa yazı okudum bu sorunla ılgılı bıse dememıssınızv40 da batarya kullanımında artıs oluyormus bunlar ıslemcı hızını dusurdu ozman ben oyle dusunuyorum.Telefonun ev ekranına donerken sıyahlık oluyor kare kare bu yoktu dırekt dönuyordu hızlı hızlı noluyor yavvv bana bıse dıyın bunun ıslemcı hızını arttıralım yavas yavv
--------------- Ekleme ---------------
zuahaha ben hard format atmadım acaba ondan mı bu yavaslık xDDDD tamam kınamayın hemen
http://www.maxicep.com/symbian-destek/5800-yeni-versiyon-40-0-005-hacklenmistir-296499.html burda hack işide anlatıldı tarafımca..
evet girilmiyorverdiğin linke girilmiyor yasaklı diye yazı cıkıyor...
ovi mağaza ile telefondan rahatça iniyor arkadaşlar wireless bağlantı yada şebeke üzerinden bağlanılabiliyor
sadece mumin kardeş demedi ben önceden dedim kardeşkesinlikle münin kardeşimin dediği gibi rahatça indirilebilir..telefondan wireless bağlantı ile daha iyi olur kontor açısından..
sadece mumin kardeş demedi ben önceden dedim kardeş
sende saol kardeşbişey demedik
tamam kardeşim.. fark etmez konuya hakim olan herkes yardımcı olması gerekiyor onun ıcın guzel ve sevıyelı bır ortam olması gerek. herkese teşekkürler.. güzel bilgiler paylaşıldığı için..
--------------- Ekleme ---------------
merhaba mümin.. sana bir konu hakkında soru sormak istiyorum..
telefonuma dün v40 yuklettim.. çok güzel gercekten kullanıyorumda.. yalnız hard format gereklı yazıyorsunuz cok okudum... kesin ! gerekli midir? yanı ben nokia shop da sordum gerek olmadığını ve bırsey yapmama gerek yok dedıler.. sana da sormak ıstedım.. hard formatın ne gıbı faydaları var.. teşekkür ederim..
gerçi orjinnal kodu geri girdim ama şunu belirteyim kodun garantiyle alakası yok çünkü servisde kodu değiştirip güncelliyor bilginizenot almayada gerek yok zaten orjinal kod pilin alltında yazılı.
alttaki konuyu incele anlarsın servisde güncellemeyi yaptıran arkadaş yazmışarkdaşım nokianın kodu değiştirdiğini neye göre söylüyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?