Telefon Tavsiyesi Nokia 5800xm mi Yoksa Samsung B7300 Omnia LITE

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

deadly105

Üye
5800xm al bence kullandım.tam müzik telefonu fakat iş için kullancaksan omnia lite

tmrcntmr

tmrcntmr

Üye
aradigin hersey omniada

alperburdur

alperburdur

Üye
hayırlı olsun ben de 5800 kullanıyorum çok şükür daha hiçbir sorun yaşamadım tatmin edici bir telefon

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
Evet samsung'un çok satanlarından

qash

Üye
Web de 5800 Xm den şikayetçi olanlar sanırım şansızlık yaşamaktadırlar... Her elektronik alette olduğu gibi telefonda da bazen arızalı ürün çıkabilmektedir... şu an bende hem 5800 hem de omnia lite var... 5800 Xm i aldığım gün sadece biraz ( acemilikten dolayı ) dokuanmatiği zorlamıştı beni ama şimdi bu telefonun iki kötü özelliği var bence birincisi şekli yani kaba bi görüntüsü var ikincisi ise cihazın kendi hafızası az... ama omnia lite daha zarif ve ince... ama hangisi derseniz... 5800 Xm derim başka bişey demem... omnia lite 1 ayı geçkin süredir elimde daha çözemedim telefonu hele klavye kalemsiz bi işkence oluyor bana... 5800xm telefonu burdan indirdiğim programla kırdım şuan içinde herşey var... yok yok yani... ama omnia lite içinde yeni romlar çıkarsa özellikle şu açılış ve kapanıştaki wirefon reklamını kaldıracak bir rom olursa süper olur...

Telefonu almışsın hayırlı olsun...

bybilal

bybilal

Üye
5800

ReLaXx34

Üye
Arkadaşlar ben yeni bir tel alcam şu 2 tel arasında kaldım== sizce samsung monte mi? yoksa samsung omnia lette mı? lütfen cvplerınızı bekliyorum....:oke:

ali736

Üye
Nokia 5800 Kullanıyorum.Son versiyonu yükledim.Hiç bir sorun yok.Nokiadan şikayetçi olanlar o telefonu hiç eline almışlarmıdır acaba.Kusura bakmayın ama iPhone iLe kıyaslayanlar var telefonu.Bir sürü kişi parası yetmiyor diye 5800 Diyorlar.iPhone Karsısında pek bir fark yok ama ben yinede iPhone Derim.Omnia Liteye gelirsek.Dokunmatikle iş bitmiyor.

KaTLeDeN67

KaTLeDeN67

Üye
Samsung B7300 Omnia LITE derim ben

samety500

samety500

Üye
Bellek konusunda bütün telefonlar 5800'a bin basar. 5800'ın "koyayım da ayıp olmasın" dercesine koyduğu bellek miktarı HİÇBİR ŞEYE yetmiyor. OpenGL hızlandırması olmadığı için de oyun oynayamıyorsunuz. 5800'da asla oyun oynanmaz. Zaten yok. 5800 renk çözünürlüğü bakımından daha iyi olsa da Samsung'u alın derim ben.
5800 iyice araştırmadın galiba yada bilmiyorsun :D

srn.1392

Üye
5800 allllllllllllllllllllllllllllllll

AndroidOne

AndroidOne

Üye
5800 daha iyi omnia lite kullandım çok kasıyo

tempestshine

tempestshine

Üye
Samsung B7300 Omnia LITE bence ev telefonuna çok benziyor.Benim yeğenimde var 5800 gayetde memnun :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt