Telefon Tavsiyesi Nokia 5800xm mi Yoksa Samsung B7300 Omnia LITE

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

feslegenli

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5800xm mi Yoksa Samsung B7300 Omnia LITE
meraba arkadasar 2 haftadır webde telefon arıyorum en sonunda bu ıkısı arasında kaldım aradıgım özllikler bu modelde var fiyatıda bırbırıne yakın bu ıkısınden hangısını tavsıye edersınız samsung için fazla kotu konusan olmamış fakat 5800 için okudugum mesajların yarısı olumsuz yonde normalde 5800 almayı istiyodum fakat samsungun bu modelını gorunce ve 5800 için bayagı olumsuz yzılar okuyunca tereddute dustum lutfen bu ıkı modelden hangısını onerirsiniz

futbol123

futbol123

Üye
5800 daha iyi bence

Lacrymosa

Üye
Bellek konusunda bütün telefonlar 5800'a bin basar. 5800'ın "koyayım da ayıp olmasın" dercesine koyduğu bellek miktarı HİÇBİR ŞEYE yetmiyor. OpenGL hızlandırması olmadığı için de oyun oynayamıyorsunuz. 5800'da asla oyun oynanmaz. Zaten yok. 5800 renk çözünürlüğü bakımından daha iyi olsa da Samsung'u alın derim ben.

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
Samsung daha iyi fakat bence biraz daha araştır İlla dokunmatik mi istiyorsun? Bunun için Corby Pro veya Star-wifi olabilir.

feslegenli

Üye
    Konu Sahibi
MERAHBA Corby Pro gps yok olmuşken oda olsun isterim star-wifinin işletim sistemide standart bunedenle b7300 de kararsız kalmıştım

laveled

laveled

Üye
walla gecenlerde banada bi telefoncu arkadas 5800im ile samsungB7300 Omnia LITE kafa kafaya takas edelim dedi. telefonda cok temizdi alan adam kullanamamis.bende kararsiz kaldim bi kac gun kullandim ama windows mobile cok karisik ve kullanimi rahat degildi.bende takas etmedim.bence maddi durumun kotu degilse iphone 4g yi bekle deriml

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
.Dokunmatik olmasa olur mu?.

tmrcntmr

tmrcntmr

Üye
17.05.2010 tarihinde omnia lite aldım ondan önceki telefonum 5800 idi..bana göre omnia daha üstün.

yaksiko

Üye
şu anda kullanıyorum 5800 hatalı ürün..Omnia litemuhteşem şu anda elimde sybian derdi yok program süre derdi yok canavarr gibi herşey kurarsın..DİVX açıyor gpsi var 3 g wifi :D daha ne olsun

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
.O da iyiymiş.

feslegenli

Üye
    Konu Sahibi
meraba omniya litenin bana gore sadece dokunmatıgınde 5800 gore bir farkı var dıger ozellıklerı aynı fakat fiyatı 5800dan pahalı ikinci eli birde menusu felan cok karısık sımbiana alışık oldugum için 5800a gozum kayıyor

Kingmortall

Kingmortall

Üye
nokiadan vazgeçme kardeşim ben 5800 derim nokia kalitesinde mazeme kalitesi iyi :oke:

feslegenli

Üye
    Konu Sahibi
kingmor evet dogru soyluyorsun fakat forumlarda kı yorumları okuyunca tereddutte kalıyorum webde b7300 le ılgılı fazla şikayet bulamadım hatta fazla kullanıcı yorumuda yok bu nedenle 5800 ı alıp almamakta kararsız kaldım şu anda kullandıgım telefon n70 4 senedi r kullanıyorum yanı oyle zırt pırt telefon degıstıren bırı deyılım bu nedenle almışken iyisi olsun diyorum tabı fıyatıda makul olmasını istetıgım ıçın 5800 ı araştırmıştım

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
.Ne karar verdin arkadaşım?

Ve-ReM

Ve-ReM

Üye
5800 al kesinlikle hem ucuz

feslegenli

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar samsungun b7300 omnia litesinde karar verdim cumartesı gunu alacagım 5800 cok basıt geldı bana

laveled

laveled

Üye
hadi hayırlısı inş memnun kalırsın

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
.Güle güle kullan ..

feslegenli

Üye
    Konu Sahibi
meraba b7300 den vazgeçtim 5800 alacagım nede olsa nokıa

feslegenli

Üye
    Konu Sahibi
sonunda 5800 alıdım ilk izlenimim olumlu webde kotuledikleri kadar yomuş begendım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt