Pikkaccu Üye Konu Sahibi hsynkckygcı@' Alıntı: Benim icin önemli olan ses yuksekligi degil, ses kalitesi. Hem hoparlorle sarki dinleyen kaldi mi ? :eek: Genişletmek için tıkla ... 5800'ın ses kalitesi de mükemmel kulaklığı da
hsynkckygcı@' Alıntı: Benim icin önemli olan ses yuksekligi degil, ses kalitesi. Hem hoparlorle sarki dinleyen kaldi mi ? :eek: Genişletmek için tıkla ... 5800'ın ses kalitesi de mükemmel kulaklığı da
foreverthe Üye Evet, her ortamda kulaklıkla dinliyorum. Sarkida ki duyguyu, hisleri daha iyi algiliyorum kulaklikla
Penci Hoca Üye Bu güne kadar kullandığım tellerden 5800 ve n95 in ses kalitesi hoparlörle en iyisi. Ama kulaklık ile karşılaştırmada geride kalabilir. Örneğin benim Xperia ray kulaklık ile bu ikisinden daha iyi ses veriyor.
Bu güne kadar kullandığım tellerden 5800 ve n95 in ses kalitesi hoparlörle en iyisi. Ama kulaklık ile karşılaştırmada geride kalabilir. Örneğin benim Xperia ray kulaklık ile bu ikisinden daha iyi ses veriyor.
Pikkaccu Üye Konu Sahibi -Battal' Alıntı: Siz htc one da müzik dinlememişsiniz Genişletmek için tıkla ... Buna daha önce de cevap verdim
-Battal' Alıntı: Siz htc one da müzik dinlememişsiniz Genişletmek için tıkla ... Buna daha önce de cevap verdim