Pikkaccu
Üye
-
Konu Sahibi
-
Müzik kalitesi için diyorum ben ama o konuda da haklısınsadece 5800 değil bende 2. telefon olarak nokia n78 kullanıyorum hiçbir zaman beni yarı yolda bırakmadı ama şimdiki telefonlar ya çöker ya yere düşer ekranı kırılır...
Valla bana nokia 5800 xm deme 2. Kattan düştü daş gibi daha şimdi xperia z yi düşürsem bende arkasından atlarım
Valla bana nokia 5800 xm deme 2. Kattan düştü daş gibi daha şimdi xperia z yi düşürsem bende arkasından atlarım
Z1'in de 5800'ı geçebileceğini düşünmüyorum ama HTC One'a iyi diyorlardı5800'ın ses kalitesi gerçekten çok iyi şuanki yeni çıkan çoğu cihazda da yok ama bir htc one ile ya da z ile değil de z1 ile karşılaştırsak bu kadar büyük fark olmayacaktır. Z'nin ses konusunda sıkıntıları vardı çünkü. Adamlar su geçirmesin diye hoparlörü iyice gömüp üstünü örtmüşler ses az geliyor, ne yazık ki :/
Aman diyim bi telefona değmez
nede olsa eski toprak =D şimdiki yeni yetme telefonlar cam gibi hafif bir yere düşmede mefta oluyorlar...
htc one dan çıkan sterio sesin kalitesine tanık oldun mu hiç?Bugün bu telefonun çok özel olduğunu bir kez daha anladım. Bugün Xperia Z'den bir şarkı dinleyeyim dedim ses gelmiyor telefondan resmen. Nokia 5800 çok farklı bir telefondu hala onun kutusundan çıkan kulaklığı kullanıyorum arkadaşım 60 liraya kulaklık aldı benimki daha kaliteli. 808'imin hoparlöründen duymadığım sesleri bu kulaklıkla duyuyorum. Çok fazla hatıram var bu telefonla, konuyu açma nedenim eski 5800 kullanıcılarının yorumunu almak. Bana katılıyor musunuz
HTC One iyidir ama genel olarak 5800 yenilerden iyihtc one dan çıkan sterio sesin kalitesine tanık oldun mu hiç?
bi videosunu görmüştüm bardağı çatlatıyodu doğrumu bilememHTC One iyidir ama genel olarak 5800 yenilerden iyi
Yapar ya doğrudurbi videosunu görmüştüm bardağı çatlatıyodu doğrumu bilemem
bi videosunu görmüştüm bardağı çatlatıyodu doğrumu bilemem
yeni nesil çok değişti cnımBugün bu telefonun çok özel olduğunu bir kez daha anladım. Bugün Xperia Z'den bir şarkı dinleyeyim dedim ses gelmiyor telefondan resmen. Nokia 5800 çok farklı bir telefondu hala onun kutusundan çıkan kulaklığı kullanıyorum arkadaşım 60 liraya kulaklık aldı benimki daha kaliteli. 808'imin hoparlöründen duymadığım sesleri bu kulaklıkla duyuyorum. Çok fazla hatıram var bu telefonla, konuyu açma nedenim eski 5800 kullanıcılarının yorumunu almak. Bana katılıyor musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?