Nokia 5800 Yüklenen oyunLarda ses soRunu :/

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Nokia 5800 Yüklenen oyunLarda ses soRunu :/
öncelikle hepinize merhaba ben yeniyim maxicepte arkadaşlar ben geçen pazar Nokia 5800 Xm ßLack aldım.Hiçbir sorunu yok.Çok güzel ses veriyor,ahizede titreşme gibi şeyler yok,kulaklıkta baya iyi ses veriyor Neyse Telefonun içindeki ßounce ve Global Race oyunlarında ses sorunu yok fakat internetten kendim yüklediğim oyunlarda ne yaptıysam sesi açamadım.Oyunun başında Enable sound ? Diye soruyor.Ses istediğimden yes i tıklıyorum fakat yinede ses yok :/.Call of Duty 5'te yok,Guitar hero 5'te yok,Pes'te yok yok yok yok !.Hiçbirinde ses yok :/ ßunun ßir çözümü varmıdır arkadaşlar ? Lütfen yardım edin.Kalın sağlıcakla

Konu Sahibi
Kardeş bilmioyum nerden bakılacağını söylersen ? telefonu tam çözemedim pek bilmiyorum onun için

rapman

Üye
Tercihler kısmına gir.eğer sessiz deyse genel yap

telefonun açma/kapama tuşuna bir kez bas ve ekrana çıkan listeden genel i seç birde öyle dene bakalım

Konu Sahibi
Kardeş şansa bak ya hattım dağa açılmadı sim kartı takın diyor

simkartı ters takmış olabilir misin ? hat açılmadığında sim kartı takın yazmaz telefon çekmez sadece

Konu Sahibi
Bilmiyorumki :/ hem sim kartını çıkarmakta bu telefonda ayrı bir dert :S

--------------- Ekleme ---------------

Yok kardeş açtım baktım kart düz Hmmm

doğukan senin için hattımı çıkarttım telefon hatsız olarak açılıyor ve oyunlarda ses var :S

rapman

Üye
5800 yeni bir telefon olduğu için sim kartı takın gibi bir hata vermemesi lazım.telefon hatsız tercihinde açılsın mı demesi lazım

Konu Sahibi
Saolun arkadaşlar hattı doğru takmışım fakat hattı 1 kez çıkarıp tekrar taktığımda hattı gördü. ilginç.Ve çok saolun oyunlarda ses var artık doya doya monopoly vs vs oynuyorum ama şu telefonun giriş menüsü varya arkaplanlı,orda hep ''Sim Kaydı Yapılmadı'' yazıyor.Demekki hattım aktif deil Neyse hepinize çook teşekkürler.Birde benim telde 8-9 oyun var.çok fazla yüklersem tel'de yavaşlama gibi durumlar olurmu ? Tekrar teşekkürler bu arada

rapman

Üye
fazla derken 50-60 tane mi ?
benim eski 7610'umda 110 tane uygulama vardı normal hızdaydı
N95'imde de 70-80 tane oyun var ve kart ağzına kadar dolu.en ufak bir donma yok

Konu Sahibi
fazla derken 50-60 tane mi ?
benim eski 7610'umda 110 tane uygulama vardı normal hızdaydı
N95'imde de 70-80 tane oyun var ve kart ağzına kadar dolu.en ufak bir donma yok
Gerçekten helal olsun 5800 da 11 tane oyun var kart 8 GB iyice sınırları zorlim o zmn ve benim telefon çekirdek gibi ön kapağına bastırınca çıtlıyo

ses sorunu duzeldiyse guzel ama duzeltemeyen arkadaslar varsa java runtime guncellemesi yapsinlar derim. .

Konu Sahibi
arKadaşlar bide benim telin sim - hafiza kartı takılan kısmının üzerindeki ön kapağın kısmına bastırınca çıt çıt ediyor o civarda dokunmatiğe bastırınca gene aynı şey oluyor ne yapmam lazım normalmi ? [Süper Cümle Kurdum ]

balyoz61

Kapalı Hesap
garantiye ver bi sorun olursa ses vb

flox

Üye
Bu ses sorununu düzeltemedim sen nasıl düzelttin dermisin kardeşim ? (Telefonu hatsızda deniyorum genelde deniyorum olmuyor)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...