Nokia 5800 Yüklenen oyunLarda ses soRunu :/

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dogukan97

dogukan97

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5800 Yüklenen oyunLarda ses soRunu :/
öncelikle hepinize merhaba ben yeniyim maxicepte :D arkadaşlar ben geçen pazar Nokia 5800 Xm ßLack aldım.Hiçbir sorunu yok.Çok güzel ses veriyor,ahizede titreşme gibi şeyler yok,kulaklıkta baya iyi ses veriyor :D Neyse Telefonun içindeki ßounce ve Global Race oyunlarında ses sorunu yok fakat internetten kendim yüklediğim oyunlarda ne yaptıysam sesi açamadım.Oyunun başında Enable sound ? Diye soruyor.Ses istediğimden yes i tıklıyorum fakat yinede ses yok :/.Call of Duty 5'te yok,Guitar hero 5'te yok,Pes'te yok yok yok yok !.Hiçbirinde ses yok :/ ßunun ßir çözümü varmıdır arkadaşlar ? Lütfen yardım edin.Kalın sağlıcakla :bye2:

majestic_man

majestic_man

Üye
tercihler de " genel " seçili mi ?

dogukan97

dogukan97

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş bilmioyum nerden bakılacağını söylersen ? telefonu tam çözemedim pek bilmiyorum onun için :D

rapman

rapman

Üye
Tercihler kısmına gir.eğer sessiz deyse genel yap :oke:

majestic_man

majestic_man

Üye
telefonun açma/kapama tuşuna bir kez bas ve ekrana çıkan listeden genel i seç birde öyle dene bakalım

dogukan97

dogukan97

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş şansa bak ya hattım dağa açılmadı sim kartı takın diyor :hmmm

majestic_man

majestic_man

Üye
simkartı ters takmış olabilir misin ? hat açılmadığında sim kartı takın yazmaz telefon çekmez sadece

dogukan97

dogukan97

Üye
    Konu Sahibi
Bilmiyorumki :/ hem sim kartını çıkarmakta bu telefonda ayrı bir dert :S

--------------- Ekleme ---------------

Yok kardeş açtım baktım kart düz Hmmm

majestic_man

majestic_man

Üye
doğukan senin için hattımı çıkarttım telefon hatsız olarak açılıyor ve oyunlarda ses var :S

rapman

rapman

Üye
5800 yeni bir telefon olduğu için sim kartı takın gibi bir hata vermemesi lazım.telefon hatsız tercihinde açılsın mı demesi lazım :allalla:

dogukan97

dogukan97

Üye
    Konu Sahibi
Saolun arkadaşlar hattı doğru takmışım fakat hattı 1 kez çıkarıp tekrar taktığımda hattı gördü.:hmmm ilginç.Ve çok saolun oyunlarda ses var artık :D doya doya monopoly vs vs oynuyorum :D ama şu telefonun giriş menüsü varya arkaplanlı,orda hep ''Sim Kaydı Yapılmadı'' yazıyor.Demekki hattım aktif deil :) Neyse hepinize çook teşekkürler.Birde benim telde 8-9 oyun var.çok fazla yüklersem tel'de yavaşlama gibi durumlar olurmu ? Tekrar teşekkürler bu arada :D

rapman

rapman

Üye
fazla derken 50-60 tane mi ?
benim eski 7610'umda 110 tane uygulama vardı normal hızdaydı :)
N95'imde de 70-80 tane oyun var ve kart ağzına kadar dolu.en ufak bir donma yok ;)

Necmati

Necmati

Üye
N95'imde de 70-80 tane oyun var ve kart ağzına kadar dolu.en ufak bir donma yok ;)
helal olsun :D

dogukan97

dogukan97

Üye
    Konu Sahibi
Gerçekten helal olsun :D 5800 da 11 tane oyun var :D kart 8 GB iyice sınırları zorlim o zmn :D ve benim telefon çekirdek gibi ön kapağına bastırınca çıtlıyo :D

Şehriyar

Şehriyar

Üye
ses sorunu duzeldiyse guzel :) ama duzeltemeyen arkadaslar varsa java runtime guncellemesi yapsinlar derim. .

dogukan97

dogukan97

Üye
    Konu Sahibi
arKadaşlar bide benim telin sim - hafiza kartı takılan kısmının üzerindeki ön kapağın kısmına bastırınca çıt çıt ediyor :D o civarda dokunmatiğe bastırınca gene aynı şey oluyor :D ne yapmam lazım normalmi ? [Süper Cümle Kurdum ]

balyoz61

Kapalı Hesap
garantiye ver bi sorun olursa ses vb

flox

Üye
Bu ses sorununu düzeltemedim :) sen nasıl düzelttin dermisin kardeşim ? (Telefonu hatsızda deniyorum genelde deniyorum olmuyor)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...