Merhaba ben bu programı daha öncede kullanıyodum. Fakat telefonun versiyonunu yükseltip şimdi tekrar kurdum. Sorunum ise Kişiler karşıdan yükleniyor dedikten sonra şu hatayı veriyor. Gerekli bir ileti bilgileri üstbilgisi (To, MssageID veya Action) yok. Bu hata için yardımcı olurmusunuz. Teşekkürler.
Merhaba ben bu programı daha öncede kullanıyodum. Fakat telefonun versiyonunu yükseltip şimdi tekrar kurdum. Sorunum ise Kişiler karşıdan yükleniyor dedikten sonra şu hatayı veriyor. Gerekli bir ileti bilgileri üstbilgisi (To, MssageID veya Action) yok. Bu hata için yardımcı olurmusunuz. Teşekkürler.
aynen bende daha once kullanıodum daha sonra eliminsekizi fwsini kurdum calısmaz hale geldı nedendır yardımcı olursanız sevınırım ?
--------------- Ekleme ---------------
Telefonu modlu arkadaslar yukledıkten sonra kısıler yuklenırken hata alıyorsanız yukledıkten sonra telınızı yenıden baslatın sorun gıdıyor sorun yenıden baslatmadıgınızdan kaynaklanıyor. modlu olmayanların kapatmasına gerek yoktur.. Cok saglam guzel bı program herkeze onerırım.. ))
arkadaşlar herkez ilacını bana sormasın vatani görevimi yapmak için van a gidiyorum 14 ay sonra görüşürüz
Arkadaşlar tavsiyem nimbuzz kullanmanız .. Windows live msn ile arasında bir fark yok hatta nimbuzun + ları var mesela kendi yazdığını yada arkadaşının yazdığını daha kolay ayırt edebilirsiniz. Ve facebook twitter hesabınızı tanıtarak hesabınızdaki arkadadaşlarla yazışabilirsiniz =)))