BeyLer bayanLar yardıma ihtiyacım var benim .s
Bu messenger cidden 1o numara fakat PNHT ' nin çıkardığı özeL c6 widget destekLi fw sini yükLedikten sonra açılmamaya başLadı yani açıLmıyor ? Önceden yani orjinaL v51 deyken 0 sorun iLe kuLLanıyordum ve işte bu fw yi >>>>>> http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...get-destekli-en-stabil-calisan-fw-389756.html
yükLedikten sonra messenger ' i açıyorum programı 2 sn geçmeden görüntü geLiyor hemen kapanıyor hiç bişey oLmamış gibi ? Yardım edebiLecek varmı ? :S
ben bu olayı anlamadım...
ilk girdiginde gsm firması üzerinden baglantı kurmasını istiyor ki ben tam tersi wireless varsa baglansın yoksa baglanmasın istiyorum bunu nasıl yapıcamm...
BeyLer bayanLar yardıma ihtiyacım var benim .s
Bu messenger cidden 1o numara fakat PNHT ' nin çıkardığı özeL c6 widget destekLi fw sini yükLedikten sonra açılmamaya başLadı yani açıLmıyor ? Önceden yani orjinaL v51 deyken 0 sorun iLe kuLLanıyordum ve işte bu fw yi >>>>>> http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...get-destekli-en-stabil-calisan-fw-389756.html
yükLedikten sonra messenger ' i açıyorum programı 2 sn geçmeden görüntü geLiyor hemen kapanıyor hiç bişey oLmamış gibi ? Yardım edebiLecek varmı ? :S
Tmm saoLun yardımLar için sorunumu çözdüm zaten KaLdırdım teLefonu yeniden başLattım kurdum açmadan yine yeniden başLattım açıLdı Sorunsuz çaLışıyor teşekkürLer yardımı dokunanLara
Bende daha önce verilmiş konulardaki messenger dosyasını indirdim. Bendede 3G ile gayet güzek çalışıyor. Daha önce verilenle AYNI SÜRÜM VE AYNI DOSYA!!! FARKI YOK
kardeş cidden cok tşk ederim emeğine saglık 5530 da en son v30 yazılımını yüklettigimden beri msn i bir türlü bulamıyordum sürekli sertifika sorunlarıyla karşılaşıyordum , cok tşkler .
ya kemall kardeşim bana bi yardımcı olsan bu uygulamayı indirıorum sis uzantılı dıe açmıo sadece sis olsa gene iyi rar zip v.b de açmıo sadece jar uzantılıları açıo yukluo sorunu nasıl gidere bilirim kardeşim ?
Bunu baya aradım editörler eski konuları silse çok iyi olur dier bir forumdan temin ettim paylaşmak için konu açarken bu konu altında var olduğunu gördüm elinize sağlık