Nokia 5800 XpressMusic telefona virüs girdi galiba

Sponsorlu Bağlantılar

crazy_young

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5800 XpressMusic telefona virüs girdi galiba
Merhabalar..

Öncelikle sitenizden uzun zamandır faydalanıyorum gayet güzel ve derli toplu bir site olduğundan dolayı site yöneticilerini kutluyorum..

Sorunuma gelirsek;
5800 XpressMusic Blue telefonum navigasyon sinyali almıyor + radyo bağlantısı yapmıyor..
Ayrıyetten Nokia n73 telefonumda da Radyo bağlantısı yapmıyor.

Bilgisayara yüklemiş olduğum programlardan dolayı virüs girdiğinden şüphelendim, tek cihazda aynı sorun olsa cihazdan diyecektim fakat iki cihazdada benzer sorunlar oluştu.

5800'ın yazılımını güncellemeye çalıştım, fakat V31..... sürümünün mevcut ve en son sürüm olduğunu söyleyip sadece üstüne eksikleri tamamladı diye tahmin ediyorum, çünkü bittikten sonra ayarlarım halen duruyordu.

Sonunda Bilgisayara format atarak bilgisayardan bulaştığını düşündüğüm virüsü temizledim fakat şu anda telefonlarımın ikisinde de sorun mevcut...

Ne yapmamı önerirsiniz?? 2-3 gün içinde şehir dışına çıkmam gerekiyor ve bana acil navigasyon lazım lütfen kısa ve öz cevaplarınızı bekliyorum.

Şimdiden teşekkürler, iyi forumlar.

--------------- Ekleme ---------------

evet sorun hakkındaki yorumlarınızı merak ediyorum :( Bugün n73'e hard format attım yine de olmadı..
 
celibar

celibar

Üye
eğer güncellemeyi tel. üzerinden yapmışsanız, tel ayarlarınız sıfırlanmaz.*#0000 # telin son sürümünü kontrol edebilirsiniz.telefonunuzu ilk önce antivirüs programlarıyla taratmanızı öneririm.bulamadıysa hafıza kartını çıkartıp telefona format atıp kartı takmadan kontrol etmenizi öneririm.sorun hala devam ederse teli bilgisayar üzerinden güncellemenizi öneririm.telefon üzerinden güncellemelerde sadece eksik dosyalar yuklenmekte.bilgisayar üzerinden güncellemede ise yazılım tamamen silinip tekrar yuklenmektedir.virüs karta bulaşmışsa taktığında telefona tekrar bulaşır.kartı da formatlamanı öneririm.
 


Üst Alt