Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Nokia 5800 XpressMusic - N97 s60v5 Msn Live Messenger Mobile
Sponsorlu Bağlantılar
halil232323
Üye
olmuyor adamım neden yükleme esnasında süresi geçmiş diyor keşke bende tşk edebilsem sizlere
yasarsayar
Üye
ya arkadaslar bakıyorum yukluyorum suresı gecmıs dıyor nasıl kuracam bunuda calısmasını saglıayacagım
5800 yükledim gayet güzel çalışıyor hiçbir sorun yok teşekkürler...
okan_582
Üye
slm kardeş ben 3 sefer yükledim süresi gecmeş dosya diyor
sener85
Üye
sonuç nedşr halen çalışmıyor
mutu10ur
Üye
sertıfıka nerden alıonn bende yukledım gecmıs sertıfıka dıoo onuda bı acıklasın cok super olacak
wehwet_007
Üye
indirdim ama acılmıyoo süresi gecmiş dio
avange
Üye
hocam indrdm ama kurmdm setup ını.su an teldn indrdm.winrar mi indrmem grkyo.yardm edrsnz swnrm
multipower
Üye
Tessekkurler
gewwroo
Üye
bu programı yükledim ama telefonda görünmüyor kurması nasıl yada telefonun neresinde bu program
serkan0707
Üye
sertifika süresi geçmiş diyo napacaz?
pislicktime
Üye
ya bu 5800 a uygun msn yokmu olmuo bu linkteki baska warsa ulastırın bana ne olr ya snrlendim haa :P
constantin2302
Üye
tşk kardeş
Nimueh
Üye
Ugrasip bulmussunuz ama 5800 Da calismiyor
casiraghi
Üye
ya çok müthiş harika.ben böle güzel bi program görmedim sağol kardeş....
siyam666
Üye
ins calisir cunku ne zaman yuklemeye kalksam certifika hatasi verio sinir olmaya baskadlim slick te hatalar yapio cogu insan msn de gozukmuo
salihcakir37
Üye
daha önce yine burdan yükledim, songünlerde hata vermeye başlamıştı kaldırıp yeniden kurmayı denedim sertifika süresi dolmuş diyor yardımcı olursanız sevinirim..
abduleker17
Üye
evet wiriless ten girmio ama isime yaramadi yinede emegin icin tesekkurler