Nokia 5800 XpressMusic - N97 s60v5 Msn Live Messenger Mobile

Sponsorlu Bağlantılar

mustafakamb

Üye
arkadaşım benimde var 5800 ovi kurduysan pcp ye aç onu ve galeri var artık orada hangi dosyayı yüklemek istiyorsan yukarıya 5800 butonuna taşı ve telefon formatına çeviriyor ilk önce video yu sonra izleye bilirsin ayrıca bağlantı ayarlarından usb bağlant şeklini pc suith moduna al o şekilde yap hadi kolay gelsin

orhankaramelek

Üye
arkadaşlar yüklemeye çalışıyorum ancak süresi geçmiş sertifika diyor.yükleyemiyorum bunun süresiz olanı yokmu acaba?yardımcı olursanız sevinirim, şimdiden teşekkürler.

artexalp

Üye
N73 kullanıorum msn haftalık 7 kontüre üyeyim ama bu msn sarmıo yenı live msnler gördüm baska tellerde
bu üyeligimle daha yeni bi sürüm msn kullanabılırmıyım ?

cmlkrc

cmlkrc

Üye
sertifika hatası veriooo

clubfurkan

Üye
5800 kullanıyorum; "süresi geçmiş sertifika" hatası veriyor, yükleyemiyorum.
5800 da msn konusunu çözen birisi varsa yardım etsin lütfen.

deeepblue35

Üye
ya arkadaslar slm bende 5800 var bır turlu msn ındıremıyorum sureklı dosya desteklenmıyor dıyor bana yardımcı olun ya

adam.slx

Üye
sertifika hatası veriyor

akcabelen

akcabelen

Üye
Teşekkürler...

geccezar

geccezar

Üye
msn için süresi geçmiş sertifika diyor yaaa uyuz etti beni bu msn.bulamıyorum e71 için msn biln varsa yardım lütfen :((

pitbull_x9

Üye
arkadaslar bu 5800'ın msn programı olmuyor nerden bulucam yhaa.bu arada emeye saglık

expesus

Üye
mrn emeğinize sağlık ama sertifika hatası veriyor nasıl yapıcaz bilginiz varmı ?

darksaga06

darksaga06

Üye
teşekkürler

rasmik18

rasmik18

Üye
arkadaslar bu msn yukleyecegnıze 9.5 msn n97 5800 ful mesenger oviye gırın hemen yukleyın bedava

06Nurettin

Üye
arkadaslar bu msn yukleyecegnıze 9.5 msn n97 5800 ful mesenger oviye gırın hemen yukleyın bedava

evet oradan indirdim türkçe ama bağlantıyı şebeke veya wireless olarak yapabiliyormuyuz.....?

e_omur

Üye
Hocam Süresi geçmiş sertifika diyor yüklenmiyor

pirana11

Üye
çalıştıramayanlar bunu denesin..

cmlkrc

cmlkrc

Üye
ovi mağazaya girin yükleyin bedava wireleess ten de olur

00017

Üye