Nokia 5800 XPressMusic Müzik Kütüphanesi Güncellemesi Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

SilentOne

SilentOne

Üye
yada hard format atın düzelir

ramboemre

Üye
Şunu dene
1. telefonu USB kabloyla bilgisayarına bağla, depolama modunu seç
2. Bilgisayarın Gizli dosyaları gösterecek şekilde olsun (Gezgin/Araçlar/ Klasör Seçenekleri / “Gizli dosya ve klasörleri göster”
3. Gezginden Telefonun kartına git
4. E:\ Private (E,H,M veya başka bir harf de olabilir) klasörüne git Üç tane klasör göreceksin 101f8857, 101ffca9 ve 10281e17.
5. Private\101f8857\Cache\E klasörüne git, burada gördüğün tüm .dat dosyalarını sil. AMA E KLASÖRÜNÜ SİLME
6. Şimdi de Private\101ffca9 klasörüne git burada da sadece .dat klasörünü sil.
7. Şimdi de Private\10281e17 klasörüne git. 4 Tane dosya görmen lazım, 2'si Mp3 dosyaları, diğerleri Podcast dosyaları için. MP3 dosyaları için mpxv2_2.db & mpxv2_2.db-journal dosyalarını, Podcast için de pcv6_1.db & pcv6_1.db-journal dosyalarını sil
8. Tüm pencereleri kapat, telefonun usb bağlantısını kes. Şimdi müzik çalara gittiğinde kütüphaneyi otomatik olarak yenilemesi gerekir.

Note: Bu işlemi yabancı bir siteden buldum (MAX ONLINE FROM DAILYMOBILE), ben sadece Türkçeye çevirdim. Umarım işe yara.

atakist çok sağol ya dediğin gibi kütüphaneye girince otomatik müzik ve podcast araması yaptı ve kartta görünüp kütüphanede görünmeyen müzikleri buldu kesinlikle işe yarıyor tavsiye derim ...:oke:

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
ben hepsini yaptım, telefonumdan müzik çalara girince "müzik ve podcasler aranıyor" diyor ve bu arama bitmiyor. Ne yapacağım ?

Ayni sorun bendede vardi hafiza kartini degistirdim sorun duzeldi. Kisa 1 soru soracam hafiza kartinda acayip isimli dosyalar uzantisi belli olmayan seyler varmi ???

Üst Alt