Nokia 5800 XPressMusic Müzik Kütüphanesi Güncellemesi Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Cine5800

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5800 XPressMusic Müzik Kütüphanesi Güncellemesi Sorunu
Selam Arkadaşlar. Ben nokia5800 kullanıyorum. 2 ay önce aldıgım telefonuma 1-2 haftadır attıgım müzikler müzik kütüphanesinde güncellenmiyor :off:. ve Uygulama Yöneticisinden Açılan Yer de çok kullanışsız. Bildiğiniz bir çözüm yöntemi var mı ? ya da format atmam gerekliyse hard format mı soft format mı atmalıyım ?(Soft Formatla Halledebilirmiyim?)

• Beğen
Tepkiler: godless_phoenix

tahsin_007

tahsin_007

Üye
kardeş senin sorunun yazılımdan kaynaklanıyor olabilir veya attığın mp 3 lerde bozuk veya virüslü olabilir sen ilk önce telefonun güncellemen gerekiyor bunu noka update servisini kullanarak yapabilirsin veye telefonun garantiliyse clup nokiada veya teknik serviste ücretsiz olarak güncelleyebilirsiniz yine de aynı sorunu yaparsa hafıza kartını biçimlendirin ve h kartını cihaza takmadan cihazı formatlayın

atakist

Üye
Şunu dene
1. telefonu USB kabloyla bilgisayarına bağla, depolama modunu seç
2. Bilgisayarın Gizli dosyaları gösterecek şekilde olsun (Gezgin/Araçlar/ Klasör Seçenekleri / “Gizli dosya ve klasörleri göster”
3. Gezginden Telefonun kartına git
4. E:\ Private (E,H,M veya başka bir harf de olabilir) klasörüne git Üç tane klasör göreceksin 101f8857, 101ffca9 ve 10281e17.
5. Private\101f8857\Cache\E klasörüne git, burada gördüğün tüm .dat dosyalarını sil. AMA E KLASÖRÜNÜ SİLME
6. Şimdi de Private\101ffca9 klasörüne git burada da sadece .dat klasörünü sil.
7. Şimdi de Private\10281e17 klasörüne git. 4 Tane dosya görmen lazım, 2'si Mp3 dosyaları, diğerleri Podcast dosyaları için. MP3 dosyaları için mpxv2_2.db & mpxv2_2.db-journal dosyalarını, Podcast için de pcv6_1.db & pcv6_1.db-journal dosyalarını sil
8. Tüm pencereleri kapat, telefonun usb bağlantısını kes. Şimdi müzik çalara gittiğinde kütüphaneyi otomatik olarak yenilemesi gerekir.

Note: Bu işlemi yabancı bir siteden buldum (MAX ONLINE FROM DAILYMOBILE), ben sadece Türkçeye çevirdim. Umarım işe yara.

godless_phoenix

Üye
tşkler atakist bendede aynı sorun vardı dediklerini yaptım güncelledi şuan sorun halloldu. çk tşkler

unikornis

Üye
herkese mrb arkadaşlar bende 5800 almak istiyorum ama kutu içeriği hep eksik çıkıyor nerde sorduysam aynı. tv kablo, yedek kalem, orjinal kılıf, bide uzun kablolu usb yok içlerinde. Bu gün bitane geldi geri gönderdim onun içinden çıkan kulaklıkta ona ait değildi beyaz ve kumandasızdı bilen biri varsa yardımcı olabilirmi lütfen nerden alabilirim kutulu 5800

karkarkara

Üye
herkese mrb arkadaşlar bende 5800 almak istiyorum ama kutu içeriği hep eksik çıkıyor nerde sorduysam aynı. tv kablo, yedek kalem, orjinal kılıf, bide uzun kablolu usb yok içlerinde. Bu gün bitane geldi geri gönderdim onun içinden çıkan kulaklıkta ona ait değildi beyaz ve kumandasızdı bilen biri varsa yardımcı olabilirmi lütfen nerden alabilirim kutulu 5800

Fiyatın düşürülmesiyle yeni kutu içeriği bu yöndedir hepimiz aynı kutulu telefonları aldık yeni alanlar olarak, fiyatın düşük olmasının doğal sonucu olarak görmek lazım, Ayrıca piyasada fazladan envanterli kutularda bir iş vardır mutlaka ya eski sürümdür ki birço hata meydana geldi onlarda veya grey maldır bilemezsin. O yüzden kutu içeriğini dert etmemek gerek...

fthdrncCc

fthdrncCc

Üye
yeni gelen partilerde hep eksik zaten bildiğim kadarıyla bendeki de beyaz wh 205 model kulaklık aldım bi kere diğerleri de yedek kalem dışnda önemli deil

xylem

Üye
işe yaramadı ne yazıkki

majesty19

Üye
nokia 5610-XpressMusic telefonum var çok memnundum.fakat şimdi müzük kütüphanesi sürekli güncelleme yapıyor.
şarkıların hepsini sildim 5 6 tane şarkı kaldı yine aynı sorun var.müzik çalarken bile güncelleme yaptığı için diğer şarkıya atlıyor ne yapmalıyım.lütfen yardım edin :(

Mr_Anderson

Mr_Anderson

Üye
5730 da işe yaradı harikasın teşekkürler atakist

does

Üye
atakis Kardeş Çok Teşekkür Ederim Allah Razı Olsun Bende Bunu Arıyordum Çok Sağol Ellerin Dert Göremsin

frknbcr

Üye
atakist hocam cok saol yaw :oke: süpersin cidden ne kadar tesekkür etsem az :d:

SilentOne

SilentOne

Üye
kardeş iyiiş cıkarmıssın

GunK

Üye
hepsinden önce *#7370# yaparak cihazı fabrika ayarlarına döndürmek de çözüm olabilir.

MEHMET_05_05

Üye
5130 dada aynısını yapsak olurmu atakist

JayJayyy

Üye
soft olmadı hard formatı dene.

suskunbiri

suskunbiri

Üye
Ellerine Saglık Kardeşim Güzel bir paylaşım hard format soft format bildiqin ne warsa yaptım cigerim şişti yinede olmadı :) Bu işe yaradı şimdilik .. Birde Bu Sisx. ve sis dosyalarında sorun çıkarıyor bunun için ne önerirsin :)

viperss

Üye
şunu dene
1. Telefonu usb kabloyla bilgisayarına bağla, depolama modunu seç
2. Bilgisayarın gizli dosyaları gösterecek şekilde olsun (gezgin/araçlar/ klasör seçenekleri / “gizli dosya ve klasörleri göster”
3. Gezginden telefonun kartına git
4. E:\ private (e,h,m veya başka bir harf de olabilir) klasörüne git üç tane klasör göreceksin 101f8857, 101ffca9 ve 10281e17.
5. Private\101f8857\cache\e klasörüne git, burada gördüğün tüm .dat dosyalarını sil. Ama e klasörünü silme
6. şimdi de private\101ffca9 klasörüne git burada da sadece .dat klasörünü sil.
7. şimdi de private\10281e17 klasörüne git. 4 tane dosya görmen lazım, 2'si mp3 dosyaları, diğerleri podcast dosyaları için. Mp3 dosyaları için mpxv2_2.db & mpxv2_2.db-journal dosyalarını, podcast için de pcv6_1.db & pcv6_1.db-journal dosyalarını sil
8. Tüm pencereleri kapat, telefonun usb bağlantısını kes. şimdi müzik çalara gittiğinde kütüphaneyi otomatik olarak yenilemesi gerekir.

Note: Bu işlemi yabancı bir siteden buldum (max onlıne from daılymobıle), ben sadece türkçeye çevirdim. Umarım işe yara.

sagol kardes işe yarıyor

egebirol88

Üye
Şunu dene
1. telefonu USB kabloyla bilgisayarına bağla, depolama modunu seç
2. Bilgisayarın Gizli dosyaları gösterecek şekilde olsun (Gezgin/Araçlar/ Klasör Seçenekleri / “Gizli dosya ve klasörleri göster”
3. Gezginden Telefonun kartına git
4. E:\ Private (E,H,M veya başka bir harf de olabilir) klasörüne git Üç tane klasör göreceksin 101f8857, 101ffca9 ve 10281e17.
5. Private\101f8857\Cache\E klasörüne git, burada gördüğün tüm .dat dosyalarını sil. AMA E KLASÖRÜNÜ SİLME
6. Şimdi de Private\101ffca9 klasörüne git burada da sadece .dat klasörünü sil.
7. Şimdi de Private\10281e17 klasörüne git. 4 Tane dosya görmen lazım, 2'si Mp3 dosyaları, diğerleri Podcast dosyaları için. MP3 dosyaları için mpxv2_2.db & mpxv2_2.db-journal dosyalarını, Podcast için de pcv6_1.db & pcv6_1.db-journal dosyalarını sil
8. Tüm pencereleri kapat, telefonun usb bağlantısını kes. Şimdi müzik çalara gittiğinde kütüphaneyi otomatik olarak yenilemesi gerekir.

Note: Bu işlemi yabancı bir siteden buldum (MAX ONLINE FROM DAILYMOBILE), ben sadece Türkçeye çevirdim. Umarım işe yara.

ben hepsini yaptım, telefonumdan müzik çalara girince "müzik ve podcasler aranıyor" diyor ve bu arama bitmiyor. Ne yapacağım ?

crazypaker

crazypaker

Üye
arkadaşlar öncelikle telefonunuza format atın formattan hemen sonra içinden hafıza kartını çıkartın cihazı usb ile pc ye bağlayn nokia pc suite çalıştırıp yazılım güncelleme bölümüne girin sizin cihazınıza uygun yazılımı arattıktan sonra yüklemeye başlayın güncelleme başlasın şöle bir yazı gelirse zaten güncel yazılım sizde mevcut die siz yeniden yükle deyin ve cihazınızı güncelleştirin ardından hafıza kartını takıp müzik kütüphanesine girerek kütüphaneyi yenile yapın şarkılarınızı yeniden taratın:)

Üst Alt