Nokia 5800 xpressmusic model telefonum ile Google reklamlarını göremiyorum

Sponsorlu Bağlantılar

sorun çözülürmü

• Kullanılan toplam oy
    7
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kemalcakir19

kemalcakir19

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5800 xpressmusic model telefonum ile Google reklamlarını göremiyorum
Merhaba arkadaşlar
Nokia 5800 xpressmusic model telefonum var yeni aldım ve telefonun kendi üzerindeki internet browse ile internette hiçbir sitenin google reklamlarını göremiyorum neden acaba yardımınızı ricaederim

Ekte telefonum ile göremedigim google reklamlarını bilgisayarım ile görebiliyorum ve bilgisayarımdan ekliyorum göremedigim google reklamlarını ekte sizde görebilirsiniz

Hiçbir sitedeki google reklamalarını göremiyorum

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
flash playerın son sürümünü güncelle..

kemalcakir19

kemalcakir19

Üye
    Konu Sahibi
Nasıl yapcam flaş player güncellemesini anlatırmısın bilmiyorum önceden hiç yapmadım

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
uygulamalara gir program güncellemeyi çalıştır orda yukarda görünür sonra yüklersin..orda çıkmazsa nette adobe flash lite 3.1 diye ara bulursun..

kemalcakir19

kemalcakir19

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşım dedigini zaten ben önceden yapmışım uygulamalara girdigimde uygulama güncelle bölümünde önceden kuruldugunu zaten gösteriyor yani Adobe Flaş Lite 3.1 yüklü olmasına ramen açmıyor bu google reklamlarını lütfen yardım edin ricaediyorum allah rızası için yardım

Ozan

Ozan

Admin
Sanırım scriptleri çalıştırmıyor Nokia 5800 .
Ayarlarından script çalıştırmanın aktif pasif yapılması durumu varsa aktif yapmalısınız
Google reklamları birer jaascript dolayısı ile reklamlar gösterilmiyorsa, tarayıcının javascripti etkin degildir.

kemalcakir19

kemalcakir19

Üye
    Konu Sahibi
Negative arkadaşım dedigini yaptım ama hala olmadı internet browsenin içerisindeki ayarlardan JAVA *ECMA dizesi bölümünü ETKİN yaptım ama hala olmadı nasıl yapıcam eger olmassa bu 2 günlük telefonu iade etmeyi düşünüyorum başka bir şey yapılmazmı acaba

GaDDaR!

GaDDaR!

Üye
opera mobile yükle sorunun çözülecektir =]

kemalcakir19

kemalcakir19

Üye
    Konu Sahibi
Opera mini yi yükledim hemde operamini nin 4üncü versiyonunu ve 5 versiyonunu beta olanı dahil 2 versiyonunuda denedim olmadı ama nokia nın Nserilerinde deniyorum telefonun kendi browselerinde bile açıyor exra bir browse yüklemeden ama ne yaptıysam bu telefonda bu reklamları göremiyorum maxicep.com sitesindeki hiç bir google reklamını göremiyorum hiç bir sitedeki google reklamını göstermiyor başka bir şey yapamazmıyım acaba lütfen

drmmr14

Üye
digia web browser, skyfire(tuş desteği ile kullanılır) gibi browserler dene

kemalcakir19

kemalcakir19

Üye
    Konu Sahibi
skyfire bu telefonda çalışmıyor denedim olmuyor kurulumunu yapıyorum kurulumda sorun yok ama kurduktan sonra uygulamalara giriyorum skyfire nin kısa yoluna tıklıyorum bir bencere acılıyor kabulet reddet diye ama tıklıyorum bir türlü ne kabul ediyor ne de reddediyor 2 tuşta basılmış gibi rengi degişiyor ama ne kabul ediyor nede reddediyor skyfire yi açamıyorum

jandarma_34

Üye
skyfire yi yükle kardeşim eğer hala aynı sorunla karşılaşırsan telefonu kır sonrada gel benden parasını al:) o kadar garanti konusuyorum sana...

kemalcakir19

kemalcakir19

Üye
    Konu Sahibi
skyfire yi yükle kardeşim eğer hala aynı sorunla karşılaşırsan telefonu kır sonrada gel benden parasını al:) o kadar garanti konusuyorum sana...

Arkadaşım bende sana şunu söylim bu telefona skyfire uymuyor çalışmıyor skyfire bu konuda bende sana garanti veriyorum ama hala sorun çözülmedi elde var sıfır

drmmr14

Üye
vkeyboard programı var kardeşim.. skyfireyı vkeyboard yani sanal klavye ile kullanabilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt