Telefon Tavsiyesi Nokia 5800 XpressMusic' mi Yoksa 5320 XpressMusic' mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

5800 XpressMüsic Vs. 5320 XpressMüsic

• Kullanılan toplam oy
    92

hm'T

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5800 XpressMusic' mi Yoksa 5320 XpressMusic' mi ?
Merhaba
Ben öğrenciyim ve babama fazla yük olmak istemiyorum(Her öğrenci gibi).Param Kısıtlı.Lütfen Yardım Edin.5320 ile 5800 ı kıyasladığımızda, özellik ve para bakımından hangisini tercih etmeliyim. :bilmem::bilmem:

İki telefonun kıyaslayın :

erorcun

Üye
5320 al. Ben kullanıyorum özellikleri:

-Söyle ve çal [Şarkının adını seslendiğinde otomatik açıyor şarkıyı]
-Şu an piyasadaki fiyat/performans olarak en iyi telefon.
-Nokia'nın şu ana kadar çıkardığı en iyi işlemciyi kullanıyor.

hm'T

Üye
    Konu Sahibi
Beyler lütfen aktif olalım bi yardım edin.

GoDLoVe

GoDLoVe

Üye
sen 5320 xm al.pişman olmazsın

hm'T

Üye
    Konu Sahibi
Ya ben yavaş yavaş karar kılıyorum 5320 xm tarafına meyilliyim ama alacağım bu telefeonu 3 yıl kullanmam lazım.

erorcun

Üye
5320 xm al. Süper bir telefon. Zaten babana yük olmak istemiyorsan ve paran kısıtlıysa mutlaka 5320 xm almalısın. Wirelless hariç bir telefonda ne olabiliyorsa hepsi var. İşletim sistemi ve işlemcisi de nokia ailesinin en iyisi. Ve şu an piyasadaki en iyi fiyat/performans ürünü...

hm'T

Üye
    Konu Sahibi
Tamam beyler destek verdiğiniz için sağolun 5320 alıyorum inşallah.

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
5800 XpressMusic

kenan1909

Üye
5320 yi nasıl 5800 la kıyaslarsınız anlamadım bende 5800 var evet belkı fıyat olarak pahalı ama suanın bence en yuksek teknolojılı telefonu..

erorcun

Üye
5800 kıyaslanamaz tabiki de ama adam "babamı sıkmak istemiyorum,param az" demiş zorla 5800 mı aldırcaz?

Hem 5800 ile 5320 arasındaki farklar:

Mesaj yazmada sorun yaratan büyük ve dokunmatik ekran
Ses kalitesi
Kamera

Ki bence 5320'nin kamerası 3mp gibi görüntü veriyor...

Odysseus

Odysseus

Üye
5320 yi nasıl 5800 la kıyaslarsınız anlamadım bende 5800 var evet belkı fıyat olarak pahalı ama suanın bence en yuksek teknolojılı telefonu..

Kenan arkadaşım kategori farkından bahsetmiş haklı da. 5320 nin kıyaslanacağı telefon dokunmatik ekran kategorisinde olmaması gerekir. Hatta maddi durum kritikse 5800'ı düşünmeye bile gerek yok. Aynı markanın bir orta seviye bir üst seviye ürünü bunlar. 5800 yeni bir ürün ve her yeni ürün gibi problemleri var. Bu problemler çözüldüğünde gayet iyi bir konuma gelecek. Ancak Iphone'ın tahtını elinden alamaz. Tabi i900 Omnia da arka plana atılmamalı.

üyelikler

Üye
bende 5320 xm kullanıyorum herkese öneriyorum bence piyasadaki en güsel telefon çünkü amcamdada n95 vardı kapıştırdık ses hariç alayına gider hem fiyatıda ii en güsel telefon 5320 XpressMusıc:ehe:oke:

hadamdeno

Üye
Kesinlikle 5320 xm al derim ben de kullanıyorum parmak izi bırakması kötü ama gayet güzel bi telefon hoparlörü yok diyenler olabilir.. saçmalamasınlar :D müzik telefonu bu solda tırnak kadar bi hoparlör var.. play pause tuşlarının altında.. 5800 dokunmatik ama fiyat/performans olarak göze alırsan 5320 al derim.. yok benim param var en iyisini alcam dersen yine 5320 derim ekranı küçük ama 5800 dan çok daha teknolojik..

omersil

Üye
ya yapmayın etmeyin 5320 nası dersınız ya.ben5800 kullanıorum wala muthıs bir telefon.butun özl. war

knykaan

Üye
5800 on numara sarjıda ıı gıdıo ne ararsan var pısman olmazsın 3 yıl kullanırsın

gknsirtalan

gknsirtalan

Üye
baş parmak tırnakların biraz uzun oldugu sürece msjda sorun yok ;) wi-fi gps var ek olarak ve ses kalitesi daha iyi diyorlar kullanmışlarm acaba 5800'da bu kadar net konuşuyorlar :D

levent08

levent08

Üye
bende n78 var ama

bende 5800 almayi duşunuyom

cortex47

cortex47

Üye
Hem 5800 ile 5320 arasındaki farklar:

Mesaj yazmada sorun yaratan büyük ve dokunmatik ekran
Ses kalitesi
Kamera

burdaki ses kalitesi farkı ekolayzır'dan çıkıyor yoksa ikisi de aynı ses çipini kullandığı için ses kalite farkı yok ayrıca mesaj yazma sorun değil ben 5800 kullanıcısıyım. kamerası nasıl 3mp kamera gibi görüntü verebilir onu da anlamış değilim...

--------------- Ekleme ---------------

Kesinlikle 5320 xm al derim ben de kullanıyorum parmak izi bırakması kötü ama gayet güzel bi telefon hoparlörü yok diyenler olabilir.. saçmalamasınlar :D müzik telefonu bu solda tırnak kadar bi hoparlör var.. play pause tuşlarının altında.. 5800 dokunmatik ama fiyat/performans olarak göze alırsan 5320 al derim.. yok benim param var en iyisini alcam dersen yine 5320 derim ekranı küçük ama 5800 dan çok daha teknolojik..

nası 5320 5800'dan daha teknolojik ya?

OgzN

OgzN

Üye
İşte

--------------- Ekleme ---------------

5800 Al 700-1000 tl arası herhalde:9
5320 de wifi yok,ekranı küçük...

gknsirtalan

gknsirtalan

Üye
bence konuşmaya bile gerek yok 2 sini yan yana koyun ve bakın hangisi daha kalite duruyor ;)

Üst Alt