Ben de 5800 aldım. İlk aldığımda güncellemede sorun vardı. Daha sonra güncelleme yaptım. .(güncelleme nasıl yapıldığını bilmeyen varsa cevap yazsın yardımcı olurum) Çift hoparlörü var. Film ve müzik kalitesi muhteşem. Herkese öneriyorum. İnternet kalitesi de çok iyi.
5800 alınırmı ya 530 lira 0 ı git 100 lira daha ver al babalar gibi N82 5800 ın dokunmatiği pek kaliteli değil fiyatını o yüzden kıstılar yani iphone 3gs kullanıyorum ve n95 im var n95 ile 5800 ı kafa kafaya takas yapıcaktım elime aldım kulandım biraz nerde o iphone daki dokunmatik ekran hemen bıraktım dedim değişmem N95 le
slm beyler bende 2-3 haftadır aldım ama hiç günceleme nasıl yapıyo bilmiyorum han gi proğ. attıysam çalıştırmıyor cnm ı çok sıkıyor bu konu bana yardım cı olursanız cok mem nun olurum
selam arkadaşlar bende 5800 almayı düşünüyorum fakat yur dışında toplanmış 3 g birde hoparlör nedeniyle çok program yüklerim oyun bide size sormak istedim ben daha önce n73 kullandım çok donuyor bunu program ve oyun tema yüklemek için düşünüyorum yükleyen varsa oyun tema program paylaşmasını isterim şimdien tşk
selam arkadaşlar bende 5800 almayı düşünüyorum fakat yur dışında toplanmış 3 g birde hoparlör nedeniyle çok program yüklerim oyun bide size sormak istedim ben daha önce n73 kullandım çok donuyor bunu program ve oyun tema yüklemek için düşünüyorum yükleyen varsa oyun tema program paylaşmasını isterim şimdien tşk
toplanan telefonlar ilk parti o sorunlar suan kalktı haa telefona gelince guzel telefon kulanıslı cok az sikayet var oyunlarda sorun yasamazsın bazı hd oyunlar kasıyor sadece... forumda istemedigin kadar tema ve oyun var
gökhan kardes 5800 yeni aldım ve sana bi kaç sorumolacak. teli yeni aldığımda bi cd verdiler onu bilgisayara yükledim bi takım programlar indirdi 10-15 tane daha sonra teli pc ye bağladım pc suıte, depolama gibi bi takım menüler cıktı telde şimdi ben cd den pc ye yüklediğim proğramları tele atmış oldum mu yada o proğramlar ne işe yaradı eğer o proğramları atamadıysam nası atıcam. diğer sorum güncelleme nası yapılacak neiçin yapmam gerekiyo bana yardımcı olursan cok minnetkar kalıcam teşekkürler görüşmek üzere
bendede 5800 wardı ama iphone almayı düşünüyorum telefonun sesi flan kaliteli ancak aldığımdan beri birkaç sorun çıkardı seni soğutmak istemem ama 5800 bence dokunmatik değil basmatik babamda wentto marka çin malı telefondaki dokunmatiğiyle arasında bir fark göremedim.iphoneye gelince onunda birçok eksiği war kamera vs yani arkadaşım düşün taşın sana telefonda ne lazımsa onun iyi özelliklerine bak. kamera kullanmayan adam ne yapsın 5mplik telefonu ben kafanı karıştırmak istemiyorum sadece benim izlenimlerim bunlar şimdiden hayırlı olsun inşallah pişman olmazsın
arkadaslar bir hafta oldu 5800 XM aldım cok seviorum telimi ama henüz hiç bi program güncellemesi yapmadım herhangi bişey indirmedim neler yapacgımı en baştan sırayla yazarsanız cok sevnrm şimdiden tşk ederim...
bendede 1 aydır var hiçbir hata yok umarım olmaz.sadece dokunma hassasiyetinin düşük olduğunu düşünüyorum . ve kendi temamı yüklediğim için seviyorum. o takılıp kalma tüm nokialarda var ama ben henüz rastlamadım. ama iki telefon kullanıyorum hangisini tercih edersin derlerse kesinlikle samsung prestonu tercih ederim sadece wi-fi eksik onuda ben kullanmıyorum...
merhaba 5800 telefonuma rar programı nasıl yükleyebilirim.rar şeklinde atıyorum.dosya özelliği desteklenmiyor diyor.facebooktaki videoları izlemek için hangi programı kullanmak gerekiyor.birde ofis programı hangisini önerirsiniz.
su an cevabi sana 5800imdan yaziyorum bildigim bütün sorunlari yukarda aktardim. Yazilim güncellemelerini yaptiktan sonra yazilimla ilgili sorun kalmiyo. Aklima gelmisken söyleyim msj yazarken yazma dilini Türkce yaparsan msj cok yavasliyo yazamiyosun yani ama ingilizce yaptiginda sorun ortadan kalkiyo. Umarim sen de memnun kalirsin telefondan
Arkadaşlar bende yeni 5800 xpressmusic aldım ama wifiden nete giremiyorum youtube facebook a falanda giremiyorum yardımcı olursanız sevinirim. şimdiden teşekkürler
Arkadaşlar ben de beğendim telefonu ve almayı da düşünüyorum. Yorumları okudum, fakat aklıma takılan bir şey var. Tüm teknik özelliklerini inceledim fotoğraflarına baktım ama şu tuş veya klavye işini çözemedim. Yani klavyesi mi var, tuş takımı mı, yoksa dokunmatik ekranda sanal bir klavye mi çıkıyor ? Anlayamadım. TİM'e gidip elle dokunup test etme şansım da olmadı şu ana kadar maalesef =\ Cevap verirseniz sevinirim.