Nokia 5800 Xpressmusic Garmin Kurulumu

Sponsorlu Bağlantılar

Corwin

Üye
indirme linkinibi kontrol edebilir miyiz? çalışmıyor gibi

whoewer

whoewer

Üye
Öncelikle Garminin Uyumlu versiyonunu bilgisayarımıza adresten indiriyoruz.

ama "şu" dediğin adresten indiremiyoruz we iş başlamadan bitiyor
:/

fuatreis

Üye
Nasıl unl yapcaz arkadaslar ya bi yardmm

qonyalım3232

qonyalım3232

Üye
javaya uyumlu mu !!!!!

c4nxc4n

Üye
cok tesekkurler degerlı bır paylasım gercekten kolay gelsın.

krbk7860

krbk7860

Üye
Nasıl unl yapcaz arkadaslar ya bi yardmm
not defteri ile açmış olduğun dosyaların uzantılarını sw.unl ve gmapsupp.unl yapacaksın. normalde not defteri ile oluşturduğun dosyanın uzantısı txt dir. Bu uzantıyı unl yaparsan sorun kalmaz. Yapamazsan özelden mesaj at yardımcı olurum.:oke:

bonur82

Üye
Arkadaşlar bu link kırık heralde yardım edermisiniz ...

--------------- Ekleme ---------------

ARKADAŞLAR BU LİNK KIRIK HERALDE YARDIM EDERMİSİNİZ....

pevlike

pevlike

Üye
ben telefona kurdum ve sorunsuz (iki defa donma harici) çalışıyor.çok teşekkür ederim.Şu anda Türkiye haritası var ama bana aynı zamanda Romanya haritasıda lazım.Romanya haritasınıda bulma ve yükleme konusunda yardımcı olursanız çok sevinirim.Şimdiden çok teşekkürler.(nette buldum ama ...

astsolist

Üye
Arkadaşlar harita linkini indiremiyorum yardımcı olurmusunuz error yazıyor..

muslum2023

Üye
öncelikle paylaşım için tşkler fakat ben bunu defalarca kurmama rağmen yzılanları yapmama rağmen gps bulamıyor...nokia 5800...yardımcı olursanız sevinirim

burak0796

burak0796

Üye
Ben antalyadayım ama bağlandığımda antalya yı bulmuyor. Biri içinde antalya olan türkiye haritasını bana gönderebilirmi??

okan_582

Üye
arkadaşlar bende 5800 v50 sürünlüsü var gps gayet güzel calışıyor garmini kurdum aynen anlatıldıgı gibi depolama unl dosyaları ama olmadı belki 15 seferde kurdum kaldırdım ama bir türlü haritayı acmıyor iki sefer haritayıda yniledim olmadı gps ye gelirsekte gayet hızlı ve net cekiyorbana sorarsanız garmin hikaye geldi adamlar saglam program yapmışlarmı diyelim artık herneyse en iyisi navigasyonda sygic ve ndrive süperler ikisinide kullanıyorum tıkır tıkır
neyse yinede tşkler emegi gecen arkadaşlara

mesut159

Üye
herkese slm lar ben yenı uye oldum bı sorum olucak bu garmını acıklı bı sekılde yazmıssınız ama belkı kızıcaksını ıngılızce oldugu ıcın anlamadım acılan sayfalar bı yardımcı olsanız rıca etsem

tamercen

Üye
Çok teşekkürler paylaşım için.
Harfien uyguladım ama Harita dosyası uçmuş sanırım rapidden.
Linki yenileme şansınız var mı?

zametto

Üye
dostum harita dosyası ulasamıyoruz ilgilenirsen sevinirim link sorun var.server hatası verio .

MJoRaYuLuN

MJoRaYuLuN

Üye
Şu adres denilen bölümdeki adreski dosya kaldırılmış ve ücretlendirilmiş.. O adresteki dosyayı paylaşabilirmisiniz? Ve ilk mesajı güncelleyebilirmiyiz? Çünkü rapid liklerini bazıları kırık...

mesut159

Üye
kurulum hakkında yardım ıstıyorum ben bı seyı bceremedım yaa:)

cagrib

Üye
Ben kurdum garmini anlatımımız içinde teş ekkürler ilk 2 gün sorunsuz çalış tı ş imdi gps den hiç sinyal almıyor ne ücretli ne ücretsiz yardım edin lütfen

fredy2005

Üye
kardeş o en başta verdiğin uyumlu versiyonu dediğin linkte başka bişey çıkıyor

şehzadem1973

şehzadem1973

Üye
arkadaşlar iyi günler, ben 5800 a garmin yükledim, güzel de çalışıyor, ancak türkiye haritası güncel değil, en son güncel türkiye haritasını nereden bulurum ve nasıl yüklerim. yardımcı olursanız sevinirim. şimdiden teşekkürler. saygılarımla...

Üst Alt