Nokia 5800 Xpressmusic Garmin Kurulumu

Sponsorlu Bağlantılar

rarely009

Üye
gercekten su garmının adresınden harıtayı ındırmeyı tam olarak anlatır mısınız hıcbırsey acık degıl

perfect_s14

Üye
bence herşey açık da bu haritayı indiremiyorum rapidshare error dio öteki dosyalarda demio

halilsarikaya

halilsarikaya

Üye
arkadaslar o kadar denememe rağmen bir türlü yükleyemedim lütfen bu işi bilen birisi bana online yardımcı olabilirmi acaba?
msn versem msn den yardımcı olabilecek bir arkadas varmı acaba...? ( msn adresimi profilimden görebilirsiniz)

radyofon

Üye
Garmin Nokia 5800 xm' de her ne kadar çalışıyor olsa da, kurulum esnasında uyumsuz yazılım diye yazıyor. Dolayısıyla GPS' den sinyal alamadığı zamanlarda donma oluyor. Telefonu açıp kapamak zorunda kalıyorsunuz. Telefonu açıp kapatırken ekran ışığının normal hareket etmediğini görüyorsunuz. Yarısı karanlık yarısı aydınlık gibi bir halde oluyor. Artık Nokia navigasyonu ücretsiz veriyor ve çok mükemmel. Örneğin ben garmin' de Anatalya/Kemer/Kiriş' i bulamadım. Fakat Nokia haritalarda çok rahatlıkla bulabildim ve navigasyonu kurdum.

POLAT8124

POLAT8124

Üye
teşekkürler

savaronajointed

savaronajointed

Üye
ben daha önce garmını kurdum sisx doyası olarak ama yarım ekran çıkıp kapanıyor
yardım!!!!

deniz2626

Üye
arkadaşlar programı garmin adresinde bulamadım oradan nereden hangisini indircez.kaydoldum siteye bu hesap için harita yoktur falan diyor.yardım lütfen

ohuzkaan

Üye
kardeş bu iternetten yani tl de gidiyomu:D

issabanci

Üye
rapid harita linki çalışmıyor acil yardım edermisiniz

MarcheTR

Üye
kardeş herşeyi dediğin gibi yaptım fakat ... açıldıgında gps baglı deil diyor vede no map yazıyor....

baybarr

Üye
Arkadaşlar Ben bu anlatımla daha önce bir 5800'a bu günde 5230'a yükledim bunu.
5800 da garmin kurulu iken versiyon güncellemesi yaptım ve telefon açılmaz oldu ancak garmini silince düzeldi demek güncelleme den sonra bir sorun oluyor aklınızda olsun.

5230 da da arkadaşın telefonuydu ve hafıza 128 MB tı zaten ona olmazdı 256 MB olan hafıza kartını denedim o da olmadı ama 1GB hafıza kartına kurulumu yaptım şu an çalışıyor.

Anlatım çok açık ve net dikkatli okursanız yapabilirsiniz.

Herkese kolay gelsin. Aman kaybolmayın. :)

pale_can

Üye
selam yenı uyenızım lınk olmus

brktmhmt

Üye
5800 telefondaki ayarlar. kendi telefonundaki ayarlar değişik olabilir.
Ücret ödemeden navigasyon yapmak için yapılması gerekli ayarlar.
1- Ayarlar-Tel ayarları -uygulama ayarları-Konumlama -Konumlama Yöntemleri Buradan sacede tümleşik GPS seçili olsun.
2- Konumlama sunucusu kullan KAPALI olarak ayarlayın.
3- Ayarlar-Tel ayarları - Bağlantı -Hedefler
İnternet ve Wap servislerindeki erişim noktalarını sil.Wlan olanlar hariç.
(wlan özelliği olmayan telefonlarda onlarıda silin.)
Artık tüm navigasyon programları ile internet ücreti ödemeden navigasyon yapabilirsiniz.:oke:

Arkadaşlar merhaba;
Sygic ve Garmin kurmuş idim. AVEA kullanıcısıyım. 2 aydır faturalarımda GPRS ve internet adı altında küçük ücretler görüyordum. Aylık toplam 1-1,5 TL gibi. Ayarlarımı kontrol ettim ve sizin dediğiniz gibi yaptım. GArmin de No Map yazıyor, ama ses var. Sygic de ise GPS bağlantısı kapalı, donanım ayarlarınızı kontrol edin yazdı. Yani ikisini de kullanamadım.
İkinci bir konu ise Garmin için İngiltere ve Fransa haritalarını indirdim. Bunları Tr+UK+Fr birlikte nasıl kullanırım? Önümüzdeki hafta yurttdışına çıkacağım, LÜTFEN YARDIM...

sbkanat

Üye
paylaşım için tşk ama harita inmiyor yardımcı olabilirmisinz. şimdiden tşkler

krbk7860

krbk7860

Üye
Arkadaşlar merhaba;
Sygic ve Garmin kurmuş idim. AVEA kullanıcısıyım. 2 aydır faturalarımda GPRS ve internet adı altında küçük ücretler görüyordum. Aylık toplam 1-1,5 TL gibi. Ayarlarımı kontrol ettim ve sizin dediğiniz gibi yaptım. GArmin de No Map yazıyor, ama ses var. Sygic de ise GPS bağlantısı kapalı, donanım ayarlarınızı kontrol edin yazdı. Yani ikisini de kullanamadım.
İkinci bir konu ise Garmin için İngiltere ve Fransa haritalarını indirdim. Bunları Tr+UK+Fr birlikte nasıl kullanırım? Önümüzdeki hafta yurttdışına çıkacağım, LÜTFEN YARDIM...
Ayarları kontrol et. bir yerde yanlışlık yapmış olabilirsin. Bu ayarlar ile ben 5800 da kullanıyorum ve herhangi bir sorun yok.
Telefona birden fazla harita yüklemek istersen ikinci haritanın ismini gmapsup2.img ve gmapsup2.unl olarak, üçüncü haritanın ismini gmapsup3.img ve gmapsup3.unl olarak düzenle ve tel. garmin klasörü içersine at.Yalnız kullanmak istediğin haritayı her seferinde garmin ayarlar bölümünden seçmen gerekir. kolay gelsin.:oke:

brktmhmt

Üye
Üstadım ilgine çok teşekkür edrim. Reisin kontör gitmemesi için anlattıklarında "tümleşik gps" ve yardımlı gps" açık olsun diye yazıyor. Ben yardımlı gps i de ekledim, şimdi çalışıyor, ama ücret yazr mı bilmem...
Diğer haritaları biryerlerden buldum, ancak unl yapmak için map id gerekecek bana değil mi? Biryerlerde de map id ler yazıyor ama, her haritanın map id si farklıdır herhalde. Yani benim indirdiğim UK+İrlanda haritasının map id si map id listesinde yazılanla aynı olmayabilir. Kısacası, harita ve map id birlikte olan bir link verebilirseniz çok iyi olur. Şimdiden teşekürler.

krbk7860

krbk7860

Üye
Üstadım ilgine çok teşekkür edrim. Reisin kontör gitmemesi için anlattıklarında "tümleşik gps" ve yardımlı gps" açık olsun diye yazıyor. Ben yardımlı gps i de ekledim, şimdi çalışıyor, ama ücret yazr mı bilmem...
Diğer haritaları biryerlerden buldum, ancak unl yapmak için map id gerekecek bana değil mi? Biryerlerde de map id ler yazıyor ama, her haritanın map id si farklıdır herhalde. Yani benim indirdiğim UK+İrlanda haritasının map id si map id listesinde yazılanla aynı olmayabilir. Kısacası, harita ve map id birlikte olan bir link verebilirseniz çok iyi olur. Şimdiden teşekürler.
ücret gitmemesi için sadece tümleşik gps seçili olacak:oke:

ftkara

Üye
arkadaşlar ayarları yaptım garmin i açınca ücret almıyor program çalışıyor ama sinyal çok zayıf oluyor bazen çekmiyor bile adres girince gps verisi bekleniyor diyor. böyle bir sorunla karşılaşan varmı acaba. şimdiden teşekkürler.

ado79

Üye
arkadaşlar garmin haritası üzerinde gezerken telefon donuyo sebebi nedir acaba? yardımınız için şimdiden teşekkürler

Üst Alt