Nokia 5800 Xpressmusic Garmin Kurulumu

Sponsorlu Bağlantılar

ayarci105

Üye
rapid den dosya inmiyor baska link olsaydı keşke

poweruserx

Üye
Arkadaşlar bütün dosyaları tek link olarak ekledim

woldemort12

woldemort12

Üye
garmin.exe hatalımı ya win32 uygulaması değil diyor karşılaşan var mı

yucelik

Üye
bu garmin ne işe yarıyor

antixsemih5

Üye
yaaa bu rapidshareden nasıl dosya indiriyoruzzzzzzzz :S :S :S

murat1407e

Üye
arkadaşlar bu haritaya bakmak için wireless bi internete bağlanmak mı gerekiyor.yoksa bağlanmadanda calısıyor mu

beyazarslan

Üye
ya ben Bu rapidden birşey indiremiyorum herseferinde hata veriyor eror hatası veriyor kurulum yarıda kaldı yardım edecek arkadas yokmu

poweruserx

Üye
202 mesajda bütün herşeyi tek link dosya olarak verdim uğraşma rapidle.

dostum bak tek var orda grekenlerde anlatılmış wiress falan değil baglantı tamamen gps den baglıyor ücretsiz.

techno_esh

techno_esh

Üye
garmine haritayı kurdum fakat haritayı görmüyor

woldemort12

woldemort12

Üye
Benim hatama yardımcı olan yok sanırım...
GarminMobileXTforSymbianS603rdEdition_50030.exe geçerli bir win32 uygulaması değildir diye uyarı veriyorum adam telefonda açmayacaksın diyor :S telde açsam nie windows uygulaması desin.bşndan sağma cevap vermeyip adam akıllı bilen varmı şunu

ruchan22

Üye
arkadaşlar herşeyi yapmanıza rağmen yinede harita açılmıyorsa endişelenmeyın,sadece gps in uyduları berlirlemesi için açık alanda garmin programını açın yeter,çünkü uyduan sinyalı almadan haritayı başlatmıyor saygılar

gizemli1654

Üye
kardeş şu rapidden inmiyo bi türlü bekleyin falan diyo başka bi siteye berebilirmisin zahmet olmassa

gurkancinar

Üye
Teşekkürler saygılar

kuark_55

Üye
kardeş güzel anlatmışsın eline sağlık.ama benim bir sorum olacak ben 5800 telefonumu yeni aldım ve daha telefonum heklenmdei gerçi bunununda ne demek olduğubnu tam bilmiyorumya neyse.yani sertifika falan almadım yani.bu işlemler olmadan da bu program kurulabiliyormu acaba yardımcı olursanı sevinirm.saygılar

gezgin038

Üye
KARDESIM UZANTILARINI .unl yaptim ozelliklere giriyom bakiyom unl dosyasi dio 5800 a atiyom {no map} dioooooo lutfennnn yarddiimmm

faceofftr

faceofftr

Üye
çok teşekkürler paylaşım için;) bursa-eskişehir arası ve şehir içlerinde denedim süper çalışıyor ;)

byrm05

byrm05

Üye
arkadaşlar garmini sorunsuz kurdum 30 dk kadar dışarda bağlanmasını bekledım beğlandı çekım gücü oldukça yüksekti no map uyarısını alıyorum harıtayı yakınlaştırıp uzaklaştırdım ama yinede açılmadı harita gelmesi için oldukça bekledım ama gelmedi.Garmini açılışında birim numarası 32............... kullanılarak haritalar açılmıyor diye bi uyarı alıyorum bu konuda bi bilgisi olan paylaşırsa sevinirim

tembar

Üye
BU programın özelligi nedir. sadece farklı bir gps mi? tam anlayamadım arkadaslar

futbol123

futbol123

Üye
saolasın

Üst Alt