Nokia 5800 Xpressmusic Garmin Kurulumu

Sponsorlu Bağlantılar

zelox

Üye
ellerine sağlık

TheCaneR01

TheCaneR01

Üye
garmin icin avrupa mapleri var mi?

hypertech

hypertech

Üye
Ya arkadaşım ben yaptım olmai
çalışmai no map dei olmai olmaiiiiiiiiiiiiiiiiii işe yaramiiii bi pka yaramiiiiiiiiiiiiiiiii

kimyaci97

kimyaci97

Üye
kilitli bir harita yüklediniz diyor.

ulaş2626

Üye
navigasyonda kısa süre sonra ekran donuyor

--------------- Ekleme ---------------

harita kısa süre sonra donuyor sebebi ne olabilir acaba

cokoorhan

Üye
slm arkadaşlar ben yeni 5800 aldım bu işlerinde acemisim ama navigasyon olayı bana lazım 2 gundur uğraşıyorum ama bir türlü beceremıyorum denilenleri yapıyorum garmin açılıyor ama başka birşey yok anlamadım acaba 5800 olupta kullanabılen bı arkadaş varmı ? şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim

--------------- Ekleme ---------------

sorun kalmadı arkadaşlar 5800 için aşağıdaki adrete ne diyorsa aynen ama harfi harfine dikakt edin ki sorun çıkmasın ben acele davrenıp 2 gun ugrasanlardanım ama sız yapmayın rahata erin::

http://www.maxicep.com/s60-3rd-hari...umu-and-kilavuzu-by-reis-i-eagles-149961.html adres bu bakın yapın çalışşsın dıgerlerını bılmem 5800 çalışıyor

ufukkuter

Üye
Garmin ile ilgili demin deneyip sonuç aldığım bir yükleme biçimini paylaşmak istiyorum..

Not: Bilgiler Reis 'in sitesinden derlemedir.

-Öncelikle Garminin Uyumlu versiyonunu bilgisayarımıza adresten indiriyoruz.

demişsiniz. " Şu " diye belirttiğiniz adres para istiyor.

gokmavisi

Üye
şu garmin dosyalarını bir indirirsem başka siteye yükleyim upload edicem çıldırttıya yüklenmiyor ağanın kahrı çekilirmişte kahyanın ki çekilmiyor

soner5435

soner5435

Üye
ya bunun o hazır kuran birisi o hafıza kartındaki kurulmuş dosyasını koyun bari ooooo

poweruserx

Üye
canavar gibi çalışıyor evi tanımladıgım halde 150m diyor ama olsun :D bu haritanın güncellemesini gereden yaparız peki bilgisi olan varmı ?

bahoo_20

Üye
bütün işlemleri dikkatlice yaptim sw.unl ve gmapsupp.unl yi de aynen yaptim haritayi indirdim yükledim. türkce ses vs onu da yükledim ama harita açilmiyor. no map yaziyo. acaba bu inen harita dosyasi image(cd kalıp dosyası) dosyası olduğu için mi acilmiyo. teşekkürlerr

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
bütün işlemleri dikkatlice yaptim sw.unl ve gmapsupp.unl yi de aynen yaptim haritayi indirdim yükledim. türkce ses vs onu da yükledim ama harita açilmiyor. no map yaziyo. acaba bu inen harita dosyasi image(cd kalıp dosyası) dosyası olduğu için mi acilmiyo. teşekkürlerr
hayır o image dosyası doğru sw ve gmapsupp leri doğru yapmamışsın..dikkat et bunların uzantısı .unl olacak text olmayacak..

abd..acar889

Üye
Arkadaşlar internet erişim noktasını sildikten sonra gps e hiç bağlanmamaya başladı bunun nedeni nedir acaba?

woldemort12

woldemort12

Üye
Arkadaşlar garmin.exe geçerli bir windows uygulaması değil diyor :S

gocemenb

Üye
harika :)
ilk post daki söylenenleri aynen yaptım ve çalışıyor. paylaşım için tşk.:op:

limonltd

Üye
Arkadaslar imdaaatt..
Ben simdi belarustayim, nokia map loader var bnde belarus haritasini indiriyorum.. BAskent minskin sadece 3 caddesi var baska bisi yok.. Bu Garmin programi bana yardimci olucakmidir??
Nolursunuz yardimci olun.. 3 gun sonra yola cikicam turkiyeye ve telefonumuda gps olorak kullanmak istiyorum.. telefon 5800..cok tesekkurler..

woldemort12

woldemort12

Üye
Kardeşim exe dosyasını bilgisayarda açmam gerektiğini biliyorum zaten.o uyarıyı bilgisayar veriyor geçerli bir win32 uygulaması değil diye. . .

Revengeful

Emekli Yönetici
teşekkürler

Üst Alt