Nadir
Emekli Yönetici
no map yazıyorsa kesin sw unl ve gmapps unl de hata vardır..reklam olmasın amadostum zaten unl dosyası olarak görüyor. telefondan x-plore ile açtığım zaman zaten sw.unl şeklinde görünüyor. ndrive ı kurdum ama ondaki harita çok kötü sokakları falan bilmiyor sadece ana yolları biliyor.
-Öncelikle Garminin Uyumlu versiyonunu bilgisayarımızaLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızadresten indiriyoruz.
paylaşım yapan arkadaş çok teşekkürler..
5800xm kullanıcısıyım garmini sorunsuz olarak yükledim gps sinyallerim çok iyi no map hatası vs.. almıyorum gayet güzel.. Gps sinyali düşük telefon ayarlarından a-gps i aktif hale getirirlerse ilk bağlantı esnasında 1kb lık bir gprs gönerimi ile uyduya daha hızlı bağlanabilirler...
birde bana şu konuda yardımcı olursanız sevinirim yoksa kafayı yiyeceğim... Programda Nereye butonuna tıkladığımda programı kapatıyor veya adres girmek istediğimde bu yüzden rota belirlemeyi başaramadım... birde haritada zaman zaman gezerken donmalar oluyor ve kapatmak zorunda kalıyorum... Bu sorunların önüne nasıl geçebilirim?
Bazen haritada gezerken program kendiliginden kapanıyor.
5800 için bece Ndrice çok daha güzel ve hızlı.
Tesekkur ederim dostum..
5.00.50 versiyonu cikmistir arkadaslar:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?