merhaba arkadaşlar. X6 da yaptım aynı işlemleri. garmini açıyorum sonra program kendiliğinden kapanıyor hiç açılmadan. Garmin yazısı çıkıp kapanıyor hemen. X6 için uyumlu değilmi acaba bu ya da yanlışmı yaptım fazla bilgim yok çünkü telefonlarla çözemedim bir türlü. Şimdiden teşekkür ederim bilgileriniz için
Arkadaşlar ben kurdum gayet güzel çalışıyor emeği geçenlere teşekkür ederim. ancaaaak
Evet ancağı var telefonu kapattığımda yada şarjı bittiğinde bir daha açamıyorum ta ki hafıza kartını çıkarana kadar.
tek tek bütün programları denedim ve garmini kaldırdığımda sorun ortadan kalkıyor ama tekrar kurunca aynısını yapıyor. forumun çoğunu okudum ama bir cevap bulamadım. aynı olayı yaşayıp çözen varsa veya anlayan arkadaşlardan yardım bekliyorum. program çok ayrıntılı ve güzel oviye 10 basar ama telefonu hiçe çıkarmasından korkuyorum. yardım bekliyorum...
no map yazan arkadaşlar.. yorumlarda belirtildiği gibi haritayı olabildiğince yakınlaştırın ve cam kenarına koyun.. harita geliyor.. paylaşanın emeğine sağlık.. 5800 da çalıştı..