ya arkadaşları bende nomap yazıyor söylenenleri aynen uyguladım dosyalar .unl uzantılı türkiye haritasınıda yükledim ama açılmıyor acil yardım edebilirmisiniz.
ya arkadaşları bende nomap yazıyor söylenenleri aynen uyguladım dosyalar .unl uzantılı türkiye haritasınıda yükledim ama açılmıyor acil yardım edebilirmisiniz.
unl. uzantılı dosyanın uzantısını kontrol et. Araçlar-Klasör Seçenekleri-Görünüm-Gelişmiş ayarlar kısmındaki Bilinen dosya türleri için uzantıları gizle seçeneğindeki işareti kaldır ve unl uzantılı yaptığın dosyanın uzantısına bir de öyle bak bakalım.
Çok teşekkürler proğramı kurdum emeğinize sağlık anlatım çok güzel ancak şunu sormak istiyorum bu proğram sürekli çalışacak mı yoksa 3-5 günlük deneme mi ?
Haritayı görememe sorunu unl olmayanların neden göremediğini buldum. Önce gps bağlanım konumumuzu bulması lazım. gpse bağlanmadan nası görebileceğinide 5dk sonra açacağım konu ile anlatıcam
yükledim sorun yok fakat haritada bulduğum yerleri kaydederken isim veriyorum sonrasında konumlarımdan kaydediğittiğim yere gitmek istediğimde seçtikten sonra garmin kapanıyor neden olabilir yardımcı olursanız sevinirim