• Üye Haberleri - İncelemeleri bölümümüzde sadece üyelerin kendi yazdığı haberler ve oluşturduğu incelemelere yer verilmektedir. Haber kaynaklarından veya farklı bir kategoriden, birebir alınan içerikler paylaşılamaz.

Nokia 5800 XpressMusic Firmware v21.0.25

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Nokia 5800 XpressMusic Firmware v21.0.25

Nokia’nın ilk dokunmatik ekranlı cep telefonu olan 5800 XpressMusic için yeni bir firmware yayınlandı. Detaylar için haberimizin devamını okuyunuz.

Avrupa’yı fetih etmeyi başaran Nokia’nın ilk dokunmatik ekranlı cep telefonu 5800 XpressMusic için yeni firmware v21.0.25 indirime sunuldu. Birçok hatanın düzeltildiği yeni sürümde ön plana çıkan özellikler ise şöyle;

• Sarj süresinde iyileştirme,
• Telefon açılışındaki hızlanma,
• Müzik çalar kütüphanesinde genişletme,
• Ekran pikseli iyileştirilmesi,
• Daha hızlı web tarayıcısı,
• Sistem hızında iyileştirme,
• Sembollerin tam ekran görüntülenmesi.

Yeni sürüme bilgisayar ve telefon arasında senkronizasyon görevi yapan PC Suite yazılımı üzerinden sahip olabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: karizma5878, calipso_anka, ismailkor ve 5 diğerleri

pekerkeser

Üye
nokia software updater i aciyorum kabloyu takiyorum telefonun zaten guncel oldugunu soyluyo.ama benim surum 20.0.012

acaba daha yayinlanmadi mi???

trSHARK

trSHARK

Üye
evet ya bende şimdi denedim mevcut sürüm 20.0.012 | Güncelleştirme 20.0.012 Gösteriyor
Serverlarda yayınlamadımı yoksa?

--------------- Ekleme ---------------

Bu telefon nokianın ilk dokunmatik telefonu değil yaa :(
Bakınız; Nokia 7710 ve Nokia 6708

sarboy

Üye
bu firmware i nereden bulabiliriz. pc suite le çıkmıyor. veya bu haberin kaynağı nere acaba

gknsirtalan

gknsirtalan

Üye
evet millet aynı sorun bendede var bi haberi veriyorsunuz madem devamınıda verin yani göstermekle olmuyor yardımcı olun.

trSHARK

trSHARK

Üye
emin deglim ama, ortada yalan haber doasiyor olabilir, :)nokia'da da boyle bir bilgi gormedim. En son su an kullandgimiz versionun haberi var. Sabredelim elbet cikacak:)

Doğan

Üye
telefon muhteşem yaa :)

ULTRASsSLAN

ULTRASsSLAN

Üye
bende denedim olmadi keske uygulamanin resimli aciklamasi yapilsaydi daha iyi olurdu

yariş

yariş

Üye
direk telefondan güncelleme yapın arkadaşlar

--------------- Ekleme ---------------

ha buara çok kontur gidiyor internet aboneliği alırsanız daha güzel olur aylık 100 mb 30 konter türkcell

gknsirtalan

gknsirtalan

Üye
zaten 5800'da kablosus internet var yani wiless ne knt'ü :D

trSHARK

trSHARK

Üye
bu yazan versiyonu gördünüzmü yani?

ODYSSEUS89

Üye
telefondan wifi ile oluyor 3 mb civarı bir boyutu var

trSHARK

trSHARK

Üye
*#0000# yaparak version görüntüleyin, seçenekleri seçip Güncellemeyi kontrol edin, wireless modeminize bağlanıp indirin ,
yeni version ancak telefondan görünteleniyor şu an :S

cortex47

cortex47

Üye
ben pc suite'den denemeye çalışıyorum ama software updater hata veriyor kritik bileşenler eksik diye neden olabilir ki o???

yariş

yariş

Üye
herkezin wiless la bağlanma ikkanı yoksa :oke:

antifriz

Üye
Arkadaşlar yeni sürümü telefondan indirdim ve kurdum.Sorunsuz bir yükleme oldu,iyileştirmeler güzel olmuş.Her konuda telefon artık daha hızlı fakat mesaj yazarken Türkçe karakter kullanımında yaşanan yavaşlama devam ediyor.Yeni sürümü herkese tavsiye ederim...

trSHARK

trSHARK

Üye
wireless olmayan bi alışverişmerkezine yada nokia shopa yada ttnet wifi noktalarına gidebilir tabi:)
benim gördüğüm değişiklikler;
-Müzik çalardaki albüm kapağının boyutu büyütülmüş,
-ekran döndürme hızı artmış,
-Ayarlar / Bildirim Işıklarına - beklemede ışığı eklenmiş (bu özelliği aktif edince menu tuşu belirli aralıklarla yanıp sönüyor)
-hız artışıda söz konusu
şu an bunları gördüm ;)

cengaver_008

cengaver_008

Üye
ben güncellemeyi yaptım telefonun ayarlar kısmından telefon güncellemerinden ve ön kamerada aktif oldu :D wi-fi olan her yerden bu güncellemeyi rahatlıkla yapabilirsiniz sadece şarzınız tam olsun yeter

Baytar21

Üye
Arkadaşlar telefon üzerinden yazılımı sorunsuz olarak güncelleyebilirsiniz. Ben yaptım ve sorunsuz kullanıyorum.
Menü-uygulamalar-uygulama güncelle- aşamaları ile yapabilirsiniz.
Selamlar

kuvvetiz

Üye
Telefon uzerinden guncellestirmeyi yapabilirsiniz arkadaslar. Wi-Fi ozelligini kullanmanizi tavsiye ederim(kontorunuz bolsa ayri :) guncellestirmenin boyutu yaklasik olarak 14 mb ve gercekten telefonun calismasinda bir hizlilik oldugunu farkettiriyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt