AlbaY005
Üye
bende flash lite 3.1 yukledim ama söle bişi var telefonunda 31.0.101 olması grek onun için bu ayrıntıya dikkat edin
uygulamaları açın orda program güncelleme var wifi bağlantısıyla güncellemeleri taratın flash playerın en son versiyonu gözükür onu indirip kurun bu kadar..
arkadaşlar vtap falan bunlar sadece video izleme facebook takilerini izleyemezsiniz ve youtube dekilerini eğerr kalıcı bi çözüm istiyosanızz sizee tekk önereciğim Skyfire v1.5.00.15194 S60v5 ama dikkatli olun sadece 1.5.00.15194 modelinde izleye bilirsiniz hem face hem youtube ama bi sorunumuz daha var şu an bu program sertifikalı olarak piyasaya sürülmedi bulursunuz ama sertifikasız o yüzdende telefonunuzu hacklemeniz lazım sertifikalı istiyosanızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızadresinde dediği gibi ocak ayında yayınlanıcak yani telefonunu sıfır alıp facebookta ve youtubede video izlemek istiyorum diyosanız garitinize neolur ne olmz 5 gün daha bekleyin sertifikalı sını ana sitesinden indirin size diyeceğim tek şey bu
FaceBook taki videoları izlemenin Diğer Türlü başka bi çaresi yok tur belki youtubu izlersiniz ama Facebook hayır
bişe daha skyfri nin bu ayrıcalığı ocak ayındaki çıkarıcağı 5th modelinin içindeki FlahPlayer10 sayesindedir
İyi Yorumlar...
--------------- Ekleme ---------------
Bişe Daha Diyim YouTube Videolarını telefonun dns ayarlarını 1.ye 4.2.2.5 - 2.ye 4.2.2.6 yazıp sonradaLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbu linkten youtube lisanlı giriş sayfasını indirerek girebilirsinizz ve ara programlar gibide videonun kalitesizliği ortadan kalkarr
sayygılar...
Selam arkadaşlar, bende NOKIA 5800 var,Skyfire programını kurdum fakat mobiller için gerekli olan Flash player 10 programını bulamadım,benim bulduğum Flash Player 10 programı PC ler için olan.Ayrıca telefondan yazılım güncelleme programını çalıştırınca Flash player la ilgili hiçbirşey gelmiyor. Bu konuda yardımcı olabilir misiniz, teşekkürler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?