Nokia 5800 Xpress Music FullScreen Sorunu!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
McDeMocH

McDeMocH

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5800 Xpress Music FullScreen Sorunu!
Öncelikle Selamun Aleyküm

Arkadaşlar bugün Nokia 5800 Xpress Music aldım. Oyun merakımdan dolayı oyun yükledim fakat bi sorun var.Örnek verecek olursak Prince of persia Undercover gibi oyunlara girdiğimde altta Yön tuşları çıkıyor.İzlediğim videolarda ise 5800'da adamlar tam ekran oynuyor.Araştırdım süite ayarlarından kapatılıyormuş.Kapattım fakat bu seferde oyuna girdiğimde Ses açılsınmı Die soru gelior bunu yanıtlamadan geçemioruz Evet yada Hayır diemiorum Alttaki tuşları kapattığım için Dokunmatikte devreye girmiyor.Şimdi sorum şudur.

Oyunun orjinal boyutu olduğu içinmi tuşları kapattığım zaman oynayamıorum Ve bu oyunları 5800 a göre nasıl boyutlandıracağım Bu telefonun boyutu 360x640 boyutundaki oyunları destekliyor.Oyunları nasıl bu boyuta getirebilirim yada Oyunda nasıl sorunsuz olarak FullScreen olarak oynayabilirim.

Yardımcı Olursanız Sevinirim...

Vesselam... (L)

berktezkosar

berktezkosar

Üye
iyi akşamlar...
Öncelikle bazı oyunları tuşlarla oynamaya alış derim :) çünkü yapacak başka birşey yok :/ ne kadar kadırırsan kaldır onlar özellikle .jar olduğundan çoğu s60 v5 e uygun deil... o nedenle fazla kafana takma normal birşeydir...
Yardımcı olabildiysem sevindim ;)

Progressivity

Progressivity

Üye
sis versiyonlarını beklemek lazım bu oyunların jar versiyonlarından seste gelmiyor zaten saçma saçma işler ya jar mar neden ses gelmez bi oyundan

cabbar007

cabbar007

Üye
düzenle>seçenekler>tam ekran falan olması lazım:D

Mephistophelis

Üye
sırasıyla Ayarlar>Uyg.yöneticisi>Yüklü uygulamalar>işlem yapacağın uygulamayı seç>Seçenekler>süit Ayarları>Ekran Üstü Klavye>Kapalıyı seç tamam de tamamdır halloldu bende bugun öğrendim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt